- Jeg påstår ikke at Per Sandberg går rundt og hater

- Heftig, sier artisten om Frp's reaksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frp-nestleder Per Sandberg trakk seg bare minutter før han skulle inn til flyktningdebatt med Audun Lysbakken i Dagbladets valgbod i dag.

Sandberg satt i sofaen med Audun Lysbakken og hørte på Anja Eline Skybakmoen framføre en coverversjon av Raga Rockers klassiker «Noen å hate». Hun snakket så om flyktningsituasjonen med Dagbladets programledere

- Det er nesten et overgrep, sa Frp's-kommunikasjonssjef André Melchior Larssen, idet han gikk bak scenen til Dagbladets valgsending, og rettet replikken mot Frp's nestleder Per Sandberg. - Det å spille låta, hvor Per Sandberg tydelig blir framstilt som den som hater, er svært problematisk i denne settingen. Det er en tydelig demonisering av Sandberg, sier Melchior Larssen til Dagbladet.

Deretter forlot Sandberg studio like før debatten skulle starte. Artisten selv sier framføringen ikke var rettet mot Per Sandberg.

- Heftig - Det var heftig, sier Skybakmoen da hun får høre reaksjonen fra Frp's kommunikasjonssjef.

- Dette var på ingen måte et direkte budskap til Sandberg. Det var et innspill i hele debatten og situasjonen, satt på spissen med sterke ord. Jeg påstår ikke at Per Sandberg går rundt og hater, sier Skybakmoen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer