- Jeg prøvde å få tak i båten

Ivar Haukås ble vitne til at far og datter forsvant utfor foss i Tuddal i Telemark.

PRØVDE Å FÅ TAK: På dette stedet langs Skogsåi forsøkte Ivar Haukås fortvilet å få tak i båten der en far og en datter klamret seg til båtripa. Redningsmannskaper leter fremdeles etter de to. Foto: ESPEN RØST
PRØVDE Å FÅ TAK: På dette stedet langs Skogsåi forsøkte Ivar Haukås fortvilet å få tak i båten der en far og en datter klamret seg til båtripa. Redningsmannskaper leter fremdeles etter de to. Foto: ESPEN RØST Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TUDDAL/OSLO (Dagbladet.no): Redningsmannskaper leter fremdeles etter en far og datter, som er meldt savnet etter at båten deres gikk rundt i nærheten av Søndelandsbrua i Tuddal i Telemark.

Far og datter  ble meldt savnet i firetida i dag, etter at det kom inn meldinger om at robåten som de var ute i, hadde blitt sett flytende i elva.

Far er født i 1970 og er svensk statsborger, mens datteren, født i 2003, er dansk statsborger, opplyser politiet til Dagbladet.

Ivar Haukås, som bor rett ved elva, kom kjørende ved brua da han så de to klamre seg til båtripa mens båten fløt nedover elva.

- Prøvde å få tak- Jenta ropte høyt, og faren ropte også, men jeg fikk ikke kontakt med dem. Jeg torde ikke å hoppe uti etter dem siden jeg var helt alene, forteller han til Dagbladet.

Han sprang nedover langs elva for å forsøke å hjelpe til.

- Jeg prøvde å få tak i båten, men jeg fikk ikke tak i den, forteller han.

Han så båten forsvinne utenfor stryket, og da han fikk kommet seg nedenfor det, fant han en åre og en redningsvest på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer