Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg registrerte at det ble grønt. Da økte trikken hastigheten, og så smalt det

Jon Karlsen satt på trikken som var involvert i kollisjon med buss i Vika.

PASSASJER:  Jon Karlsen (andre fra venstre) var passasjer på trikken som var involvert i en kollisjon med en buss i Vika. Her avgir han vitneforklaring av hendelsen til politiet. Foto: Halldor Hustadnes / Dagbladet
PASSASJER: Jon Karlsen (andre fra venstre) var passasjer på trikken som var involvert i en kollisjon med en buss i Vika. Her avgir han vitneforklaring av hendelsen til politiet. Foto: Halldor Hustadnes / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 10 personer er skadd i en kollisjon mellom en buss og en trikk i Vika i Oslo.

Fire personer er fraktet til sykehus, men ingen av dem skal være kritisk skadd. I tilegg er seks personer sendt til legevakta.

Jon Karlsen satt på tredje rad foran i trikken som var involvert i ulykken.

- Jeg registrerte at det ble grønt lyst. Da økte trikken hastigheten, og så smalt det, sier Karlsen til Dagbladet.

Han forteller at han ble bekymret for hvordan det gikk med trikkesjåføren, men så at sjåføren reiste seg og kunne bevege på beina.

- Da slappet jeg av, sier Karlsen.

35 personer ble evakuert etter sammenstøtet.

- Det er brakt på det rene at bussen kom inn i krysset på rødt lys. Det er et spørsmål om dette var for å gi plass for et utrykningskjøretøy, sier politiets innsatsleder på stedet.

Bussen skal ha truffet trikken fra siden, men slik at det ble store skader i fronten på både buss og trikk. Bussjåføren er en av dem som er tatt hånd om av helsepersonell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling