Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg rotet meg opp i et rollespill

Terje Blom-Pettersen sier han ikke husker noe før han fant kona død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg rotet meg opp i et rollespill, forklarte drapssiktede Terje Blom-Pettersen i retten i dag, på spørsmål om hvorfor han hadde gravd ned kona, Anne Sofie Blom-Pettersen.

Han står fast på at han ikke har straffskyld for drapet og sier at han ikke husker noe før han fant kona blodig og livløs på gulvet. Det siste han husker er at de begge la seg for kvelden. Da han våknet, fant han henne død.

I dagene etter, levde han seg inn i tankegangen om at Anne Sofie bare var borte. Han var sammen med barna og familien, uttrykte fortvilelse og lurte på hvor kona var.

- Jeg følte det som om Anne bare var borte, sa ektemannen i retten i dag.

HUSKER IKKE DRAP: Terje Blom-Pettersen forklarer seg i retten i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling