En 46 år gammel spaterapeut skal ha forgrepet seg på en 28 år gammel kvinne ved Farris bad. (Foto: Terje Bendiksby / Scanpix)
En 46 år gammel spaterapeut skal ha forgrepet seg på en 28 år gammel kvinne ved Farris bad. (Foto: Terje Bendiksby / Scanpix)Vis mer

- Jeg rykket kroppen til meg

En 46 år gammel spaterapeut er tiltalt for å ha forgrepet seg på en 28 år gammel kvinne ved Farris bad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En 46 år gammel mann er tiltalt for seksuell handling uten samtykke etter en spabehandling ved Farris Bad 24. juli i fjor.

I Larvik tingrett onsdag forklarte kvinnen hva som skal ha skjedd da hun fikk tyrkisk massasje i et av behandlingsrommene på spahotellet.

Etter å ha blitt såpet inn av spaterapeuten, skal den 28 år gamle kvinnen ha blitt utsatt for overgrep. Mannen skal ha ført fingrene inn i skjeden på kvinnen under behandlingen, skriver Østlands-posten.

- Fikk sjokk Hun har tidligere fortalt at hun fikk sjokk og følte det hele som uvirkelig.

— Jeg rykket kroppen til meg, men han fortsatte å massere som om ingenting hadde hendt, fortalte hun tidligere denne måneden til Østlands-Posten.

I retten forklarte hun også at hun oppfattet det som om han hadde ereksjon. Mannens forsvarer, Søren Ø. Hellenes satte spørsmålstegn ved dette ut fra at behandlingsbenken var lav og bred.

- Spesielt at hun var interessert i menn Da den 46 år gamle spaterapeuten ble anmeldt av kvinnen etter den påståtte hendelsen i juli, hadde han funnet frem til kvinnens Facebook-profil. Han hadde stusset over at hun hadde ført opp menn som en interesse.

— Tiltalte syntes det var noe spesielt at kvinnen hadde krysset av for at hun er interessert i menn på Facebook-profilen sin, sa mannens forsvarer, advokat Søren Ø. Hellenes, i retten onsdag.

Kvinnen forklarte at hun var heterofil, og at hun derfor hadde ført opp at hun var interessert i menn da hun opprettet Facebook-profilen.

- Forsto at noe var på gang 46-åringen forklarte for retten at han opplevde at 28-åringen hadde kommet med en seksuell invitasjon i måten hun pustet og beveget seg på.

- Jeg forsto at noe var på gang, sa mannen via sin tolk i retten.

 28-åringen benektet påstandene og forklarte at hun hadde vært forknytt under behandlingen.

Dom i saken faller onsdag i neste uke.

Farris bad har Norges største spa, og ligger på batteristranda innerst i Larviksfjorden.   
Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
Farris bad har Norges største spa, og ligger på batteristranda innerst i Larviksfjorden. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer