<strong>RYSTET:</strong> - Det kom en bil med folk, så startet bråket, sier et vitne til Dagbladet etter tragedien på Ellingsrud. Naboene er i sjokk etter den tragiske hendelsen som fant sted i Dragonstien på Ellingsrud i ettermiddag.

Et lite barn ble drept etter et masseslagsmål der flere personer var involvert. To personer er mistenkt i saken, som fant sted i Frydenlund borettslag på Ellingsrud i Groruddalen. Foto: Jaques Hvistendahl / Dagbladet
RYSTET: - Det kom en bil med folk, så startet bråket, sier et vitne til Dagbladet etter tragedien på Ellingsrud. Naboene er i sjokk etter den tragiske hendelsen som fant sted i Dragonstien på Ellingsrud i ettermiddag. Et lite barn ble drept etter et masseslagsmål der flere personer var involvert. To personer er mistenkt i saken, som fant sted i Frydenlund borettslag på Ellingsrud i Groruddalen. Foto: Jaques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

- Jeg så at de kom løpende med barnet og la det på plenen

Vitner rystet etter barnedrapet på Ellingsrud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ELLINGSRUD (Dagbladet): Naboene er i sjokk etter den tragiske hendelsen som fant sted i Dragonstien på Ellingsrud i ettermiddag.

Ei to år gammel jente ble drept etter et masseslagsmål der flere personer var involvert. To personer er mistenkt i saken, som fant sted i Frydenlund borettslag på Ellingsrud i Groruddalen.

- Kom løpende - Jeg så at de kom løpende med barnet og la det på plenen, sier en nabo til Dagbladet.

- Som jeg forsto det var det en slåsskamp i forkant. En kvinne kom løpende med barnet, de la det på gressplenen, sier naboen.

- De holdt fortsatt på å slåss mens hun kom nedover mot garasjen med barnet. Ambulansen var her veldig fort, sier naboen.

- Det skjedde utenfor en garasje. De skadde skal ha vært folk som kom til for å hjelpe, sier et annet vitne til Dagbladet

- Kom en bil Andre naboer betegner hendelsen som svært dramatisk.

Et vitne sier at det kom en bil med folk kjørende inn til borettslaget.

- Det kom en bil med folk, og etter det startet bråket, sier vitnet til Dagbladet.

Omstendighetene rundt slåssingen er ikke kjent.

- I familie To personer er mistenkt i saken, en av dem er pågrepet, opplyser innsatsleder Kristoffer Bang.

Politiet vil ikke si noe om hva slags relasjon det drepte barnet har til de mistenkte. Tre personer ble alvorlig skadd i hendelsen på Ellingsrud.

Operasjonsleder Martin Todnem i Oslo politidistrikt sier til VG at politiet jobber ut ifra en teori om at de involverte er i familie.

Dagbladet har også opplysninger om at de involverte er i familie.

Mange vitner Bakgrunnen for slagsmålet er ikke kjent.

Ifølge Bang var det mange vitner til hendelsen.

Ingen av beboerne ble evakuert. Tidlig fredag kveld hadde politiet sperret av et tun mellom blokkene ved åstedet mens de sikret spor.

Politi og hjelpeapparat var fredag kveld tilgjengelig for dem som ønsker det på Ellingsrud fritidsklubb.

<strong>STORE STYRKER:</strong> Politi og ambulanse var raskt på stedet, men livet til det lille barnet sto ikke til å redde. Foto: Jaques Hvistendahl / Dagbladet
STORE STYRKER: Politi og ambulanse var raskt på stedet, men livet til det lille barnet sto ikke til å redde. Foto: Jaques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer