- Jeg så bilene foran meg forsvinne ned i bakken. Det smalt noe voldsomt

Roar kjørte rett ned i søkket på brua som raser på E18.

- SMALT: Roar Bringaker kjørte varebilen sin rett ned i dumpa på E18 etter at veien hadde begynt å kollapse like før 15-tida. Foto: Privat / Stener Kalberg
- SMALT: Roar Bringaker kjørte varebilen sin rett ned i dumpa på E18 etter at veien hadde begynt å kollapse like før 15-tida. Foto: Privat / Stener Kalberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har helt klump i magen. Dette kunne gått så mye verre, sier Roar Bringaker (48) til Dagbladet. 

Han har kommet seg helskinnet hjem til Tønsberg etter å ha kjørt over Skjeggestad-brua på E18, som i skrivende stund holder på å rase sammen. 

- Jeg så bilene foran meg forsvinne ned i bakken. «Hva i alle dager er dette forno?» gjengir han at han tenkte da han meide ned i bakken.

- Et par meter søkk - Det smalt noe voldsomt i bilen da jeg traff bakken. Jeg tenkte «fyttirakkern, her var det bratt!». Jeg hoppa skikkelig, sier han.

48-åringen har vært hjemom og byttet bil, fra varebilen han kjørte da han meide over brua i høy fart, til en mindre, svart bil. Dagbladet møter ham på Sem.  

- Betongen på sidene hadde smuldra opp og glassrutene på brua var knust. Det var ordentlig ekkelt, beskriver Bringaker. 

Han kjører daglig i varebilen sin på motorveien mellom Oslo og Tønsberg. I dag var han der i 14.50-tida, trolig rett etter at brua begynte å gi etter. 

- Min første tanke var «hvordan i alle dager vil det gå med trailerne på 30 tonn som kommer bak meg?». Jeg så at lastebilsjåføren bak meg holdt på å ramle ut av bilen. Det så ikke pent ut, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.