Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg så folk hoppe ut av vinduene

Julaften brant det i et trehus som tilhører et asylmottak i Narvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Narvik (NTB): Ved 21.30-tiden i går meldte politiet at brannen skal være under kontroll.

Det er ikke meldt om personskader, men fire personer ble sendt til sykehus for en sjekk.

Tidligere på kvelden ble det opplyst at det bodde 20-25 personer i bygget som brant, og at det ble jobbet med å skaffe nøyaktig oversikt og redegjøre for beboerne. Kommunens kriseteam er varslet om brannen.

- Vi vurderer ulike tiltak. Vi har kontaktet hotell for innlosjering av beboere. I tillegg er det psykososiale teamet varslet, og vil bistå, sier ordfører og leder av kriseteamet, Tore Nysæter, til Avisa Nordland.

Mottaksleder Arnt Ole Andreassen sier til Fremover at det var åtte personer til stede da brannen startet og at alle disse kom seg ut.

- Jeg var hjemme her og feiret jul med datteren min. Så skulle jeg bare gå inn på kjøkkenet og hente noe. Da ser jeg plutselig svart tjukk, røyk som velter seg ut av huset. Jeg ser samtidig at det hopper noen ut av vinduene i første etasje. De kaster også klær og ting ut, sier nabo Lene Trones til samme avis.

(NTB/Dagbladet)

Lik Dagbladet på Facebook
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media