- Jeg så siktede full av blod. På buksa, jakka og på begge hendene

Drosjesjåfør Monica Teigene så siktede kort tid etter drapet.

BESTIALSK: Flere kroppsdeler var ifølge politiet fjernet fra liket. I kveld ble liket kjørt bort fra åstedet. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
BESTIALSK: Flere kroppsdeler var ifølge politiet fjernet fra liket. I kveld ble liket kjørt bort fra åstedet. Foto: Fridgeir Walderhaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går ettermiddag satt drosjesjåfør Monica Teigene utenfor sentralen på Hareid. Det hun så reagerte hun ikke umiddelbart på, men da hun fikk vite at et bestialsk drap var begått i bygda, tok hun kontakt med politiet.

Så drapssiktede full av blod - Jeg så en person som sto utenfor drosjesentarlen. Full av blod. På buksa, jakka og på begge hendene. Han sto og pratet med en kvinnelig bussjåfør, forteller Monica Teigene til Dagbladet.

Monica Teigene er oppvokst på Hareid og kjente igjen personen. I dag ble det klart at han er siktet for å ha drept en jevnaldrende bekjent. Teigene så drapssiktede kort tid etter at mannen i 20-åra ble funnet død, men drosjesjåføren hadde ennå ikke fått med seg den forferdelige nyheten.

- Han sto og pratet med en kvinnelig bussjåfør. Det så bare ut som de sto og pratet, så satte jeg meg ned på sentralen og så ham ikke igjen, sier Teigene videre.

Etter å ha snakket med en kollega, ringte Teigene politiet og ga et vitneutsagn. Det var til NRK Monica Teigene først fortalte hva hun så i går kveld.

- Tilhører narkotikamiljø Teigene forteller at drapssiktede tilhører et narkotikamiljø i bygda.

- Det er helt ufattelig at det kan skje, det er helt forferdelig. Jeg er oppvokst her på øya selv, sier Teigene.

SÅ SIKTEDE: Drosjesjåføren Monica Teigene så det som trolig er den drapssiktede mannen full av blod bare timer etter at en mann var funnet død på Hareid.
SÅ SIKTEDE: Drosjesjåføren Monica Teigene så det som trolig er den drapssiktede mannen full av blod bare timer etter at en mann var funnet død på Hareid. Vis mer

Politiet opplyste på en pressekonferanse tidligere i dag at det ikke har vært praktisk mulig å avhøre siktede på grunn av tilstanden til mannen i 20-åra.

Forsvareren hans, Erling Flisnes, sier til Dagbladet at han ennå ikke vet hvordan den drapssiktede stiller seg til den alvorlige siktelsen.

I kveld ble liket fraktet bort fra åstedet, der store mannskaper fra Kripos har bistått med åstedsundersøkelsene.

KRIPOS: Store mannskaper fra Kripos bistår i den tekniske og taktiske etterforskningen. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
KRIPOS: Store mannskaper fra Kripos bistår i den tekniske og taktiske etterforskningen. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet Vis mer