Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg satser på at det går greit

Maria Amelies kjæreste fikk ikke riktige innreisepapirer til Russland.

I MOSKVAS GATER: Maria Amelie og kjæresten Eivind Trædal er nå i Moskva . FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
I MOSKVAS GATER: Maria Amelie og kjæresten Eivind Trædal er nå i Moskva . FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trædal fikk ikke papirene mens han satt på flyet fra Oslo til Moskva og må registrere sitt opphold hos immigrasjonsmyndighetene. Det skriver han i en kommentar i avisen Klassekampen torsdag.

«Plutselig har jeg blitt papirløs selv, og blitt bekymra for politiet. De nødvendige innreisepapirene ble ikke gitt på flyet, og jeg må innom immigrasjonskontoret for å registrere mitt opphold. I mellomtida står jeg i fare for å kastes ut dersom det ikke ordner seg i løpet av morgendagen. Satser på at det går», skriver Trædal, som er redaksjonssekretær i avisen.

Overfor NTB presiserer Trædal at han ikke oppholder seg ulovlig i landet, og at han skal rett til immigrasjonskontoret torsdag. Han understreker at kommentaren var skrevet på en humoristisk måte.

I kommentaren skriver han også at arbeidet med å skaffe Maria de nødvendige papirene fortsetter torsdag.

«Ting kan gå lettere enn fryktet, men ingenting er sikkert, som vanlig», skriver han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling