- Jeg savner ikke NRK. Jeg har det veldig gøy

Selv om det er utenkelig for de fleste, mener Anne Grosvold hun har autoritetsfrykt. Det er spesielt en politiker hun er redd for. 

HØY TEMPERATUR: I forrige uke inntok Arendalsuka sørlandsbyen. Anne Grosvold var blant debattlederne, og endte blant annet opp med å konfrontere innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
HØY TEMPERATUR: I forrige uke inntok Arendalsuka sørlandsbyen. Anne Grosvold var blant debattlederne, og endte blant annet opp med å konfrontere innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ARENDAL (Dagbladet): Anne Grosvold sitter i en park midt i Arendal sentrum og ler høyt. Rundt henne fyker politikere, lobbyister, journalister og frivillige fra debatt til debatt. Flere av debattene styres av den tidligere NRK-profilen, og hun innrømmer at det ikke alltid er like lett.

- Politikere svarer aldri ja eller nei, og så tar det så lang tid før de kommer til poenget. Jeg skulle ønske de først kunne svare på spørsmålet, og så utdype med en begrunnelse. Men i stedet så begynner de ofte med begrunnelsen. Som programleder blir jeg da i tvil om jeg noen gang fikk svaret på det jeg spurte om, sier Grosvold, før hun legger til:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer