- Jeg savner Jens, jeg savner «Jensemann»

Sondre (23) vil ha Stoltenberg tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Med en musikkvideo vil Sondre Rahm (23) fra Notodden fortelle hvor mye han savner tidligere statsminister Jens Stoltenberg.

- Det ble kaldere og kaldere i luften, og samtidig ble det kortere og kortere dager. I tillegg ble det ikke hvit jul, og man skal ikke være rakettforsker for å se en sammenheng her, sier Rahm til Dagbladet.

Se den morsomme videoen øverst i saken!

- Ikke kritikk I musikkvideoen synger Rahm om ting som har forandret seg i livet hans etter at Erna Solberg (H) tok over som statsminister i september i fjor.

JENS-FAN: Sondre Rahm (23) fra Notodden savner tidligere statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Privat
JENS-FAN: Sondre Rahm (23) fra Notodden savner tidligere statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Privat Vis mer

Eksempler han kommer med er at han blant annet har blitt dårligere til å lage mat, trene og sjekke damer.

- Videoen er ment som en humoristisk hilsen til vår dyktige tidligere statsminister. Det er viktig med positive tilbakemeldinger, sier Rahm.

23-åringen understreker at filmen ikke er ment som kritikk av Erna Solberg, og sier at han også gjerne lager en film om henne en dag.

Humor Hyllesten til Stoltenberg er ikke den første videoen Rahm har produsert.

Tidligere har han blant annet laget Norges første kebabreklame, hvor han fikk en idé om å integrere norske juletradisjoner i den tyrkiske retten.

Resultatet ble kebabkrumkaker, noe som ble en stor suksess.

- Da Stoltenberg begynte å kjøre drosje før valget, sa han at det var fordi det var viktig for ham å få vite hva folk egentlig mener. Som student har man ikke råd til taxi,  og i alle fall ikke ta tur etter tur i håp om at Stoltenberg er bak rattet. Derfor laget jeg denne videoen for å få fram min mening, sier Rahm, som studerer til å bli lærer ved Høgskolen i Oslo.

Stoltenberg er imponert Telemarksavisa, som var først ute med saken, presenterte nylig låta for hovedpersonen selv.

Den tidligere statsministeren lot seg imponere.

- Det var en morsom video og låt. Jeg tar nok regjeringsskiftet med større fatning enn han gjør, men det er klart det alltid er hyggelig å være savnet, skrev Stoltenberg i en e-post til avisa.