- Jeg savner Madeleine så mye

Kate McCann appellerer til datterens kidnapper. Møtte til nye avhør i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Moren til savnede Madeleine McCann appellerer nok en gang til datterens kidnapper. Det skjer samtidig som hun er inne til nye avhør hos politiet i Portimao i Portugal.

- Jeg savner Madeleine så mye, sier Kate McCann gjennom en talsperson for familien.

- Gerry og jeg vil igjen be den eller de som tok henne, eller som vet hvem som tok henne om å gjøre det rette. Det er ikke for sent. Vær så snill å la henne gå, eller ring politiet, sier hun ifølge Sky News.

Nye avhør

Madeleines mor møtte i dag til nye avhør hos portugisisk politi på politistasjonen i Portimao.

Etter det Sky News erfarer kom avhøret i stand fordi resultatene fra en DNA analyse av blod, funnet i familiens ferieleiligheten, er klare.

Også faren, Gerry McCann, skal inn til nye avhør hos politiet. Politiet ville snakke med de to hver for seg, og Gerry McCann skal forklare seg for etterforskerne i morgen.

Politiet gjør det imidlertid klart at de to ikke er mistenkt i saken.

NYE AVHØR:  Moren til savnede Madeleine McCann møtte til nye avhør hos politiet i Portugal i dag. Hun brukte anledningen til å komme med en appell til datterens kidnapper. Foto: Reuters
NYE AVHØR: Moren til savnede Madeleine McCann møtte til nye avhør hos politiet i Portugal i dag. Hun brukte anledningen til å komme med en appell til datterens kidnapper. Foto: Reuters Vis mer

Glade for å hjelpe

- Kate og Gerry er glade for å kunne hjelpe politiet i etterforskningen for å finne datteren, sier familiens talskvinne Justine McGuinness ifølge BBC.

Fire år gamle Madeleine fra Leicestershire i England forsvant fra familiens ferieleilighet i Praia da Luz i Portugal 3. mai i år.

Det er ventet at resultatene av politiets analyser vil føre til en viktig utvikling i etterforskningen.