«Jeg skal drepe deg!» Naboer hørte «kvinne» skrike og møbler bli ødelagt

Men da politiet rykket ut, fant de ikke helt hva de forventet.

SKREMMENDE? Den australske mannen har araknofobi - edderkoppskrekk, som mange lider av. Det vites ikke hvilken edderkoppart han jaget - på bildet ses en giftig redback-edderkopp. Foto: Science Photo Library / NTB Scanpix
SKREMMENDE? Den australske mannen har araknofobi - edderkoppskrekk, som mange lider av. Det vites ikke hvilken edderkoppart han jaget - på bildet ses en giftig redback-edderkopp. Foto: Science Photo Library / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter en rekke bekymringsmeldinger rykket politiet ut til en leilighet nord i den australske millionbyen Sydney. Naboer ringte og fortalte at de hørte hysteriske kvinneskrik, møbler som ble ødelagt, og en mann som ropte «Jeg skal drepe deg! Du er død! Dø, dø!».

Politiet fryktet det verste, og sendte straks en patrulje til stedet. Men da de troppet opp på døra til leiligheten, fant de bare en veldig andpusten og rødsprengt mann, skriver Sydney Morning Herald.

- Kom igjen, kamerat Mannen stilte seg uforstående til politiets spørsmål om hvor kjæresten eller kona hans befant seg, ifølge det lokale politiets Facebook-side.

- Vi har fått meldinger om husbråk og en kvinne som skriker. Hvor er hun?

- Jeg aner ikke hva du snakker om, jeg bor alene.

- Kom igjen, kamerat. Folk hørte deg tydelig rope at du skulle drepe henne, og møbler bli kastet. Hva har du gjort med henne?

Ingen kvinne Mannen krympet seg, og kom med en pinlig innrømmelse.

- Det var en edderkopp.

- Hva?

- Det var en edderkopp. En skikkelig stor en!

- Men hva med kvinnen som skrek?

- Det var meg. Jeg virkelig hater edderkopper.

Alvorlige konsekvenser Alt bråket skyldtes at mannen hadde jagd en svær edderkopp rundt i leiligheten, bevæpnet med insektspray. De humrende politifolkene sjekket leiligheten for sikkerhets skyld - uten å finne noen skadde personer. Edderkoppen, derimot, gikk det ikke like bra med.

Araknofobi - edderkoppskrekk - er utbredt og kan stundom få alvorlige konsekvenser. I september satte en mann fra Michigan fyr på både bilen sin og ei bensinpumpe da han brukte en lighter for å skremme bort en edderkopp som satt på bensinlokket.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram