- Jeg skal ha sex i kveld

19-åringen ga klar beskjed til kompisen før han fant jenta som nettopp var blitt voldtatt i buskene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tingretten i Karlskrona har idømt ham tre års fengsel for grov voldtekt. Dommen fastslår at han viste en usedvanlig hensynsløshet, og bestemte at han også skal utvises fra Sverige når dommen er ferdigsonet.

Den 28-årige kvinnen trodde marerittet var over da voldtektsmannen forlot henne bakbundet og mishandlet i et buskas i Karlskrona 30. mai. Men i stedet for få hjelp, ble hun voldtatt av 19-åringen som fant henne.

Hørte sexlyder

- Han hadde sagt at han skulle ha en kvinne den kvelden, forklarte en bekjent i retten tidligere denne måneden.

Han og 19-åringen hørte lyder fra buskaset som tydet på at noen hadde sex eller ble voldtatt. Da den første voldtektsmannen kom ut av buskene, gikk 19-åringen inn. Vitnet ringte politiet som var raskt på stedet og fersket 19-åringen med åpen buksesmekk.

- Jeg skulle bare låne henne buksene mine, forklarte han i retten.

Sjekker følte seg krenket

Den 28-årige kvinnens forklaring, vitneutsagn og legeundersøkelsen gjorde at retten ikke var i tvil om at hun hadde blitt voldtatt. Politiet kjenner identiteten til den første voldtektsmannen, men har ikke klart å pågripe ham.

Marerittet startet ved at kvinnen ble forsøkt sjekket opp av en jevnaldrende mann ute på byen. Hun ga klar beskjed om at hun ikke var interessert - noe som førte til at han skjelte henne ut og fortalte at hans ære var krenket. Da hun seinere på natten skulle hjem, ventet den 28 år gamle mannen utenfor og forfulgte henne, skriver Aftonbladet.

Ropte om hjelp

Kvinnen ble så nervøs at hun i forfjamselsen gikk om bord i feil buss. Da hun oppdaget tabben utenfor sentrum, gikk hun av for å komme seg hjem på annet vis, har hun forklart politiet. Da ble hun overfalt av forfølgeren. Han dro henne inn i buskene, bakbandt henne med beltet sitt, puttet et tøystykke i munnen hennes og fullbyrdet voldtekten. Mens 28-åringen utførte dette, tok han kvelertak på den livredde kvinnen og mishandlet henne på det groveste.

Omsider klarte hun å spytte ut tøystykket og rope på hjelp. Voldtektsmannen la på sprang, og like etter dukket 19-åringen opp. I stedet for å hjelpe, dyttet han henne i bakken og gjennomførte en voldtekt. Etterpå lovte han å hjelpe henne opp, men da hun forsøkte å flykte, kastet han henne igjen i bakken og voldtok på nytt. De to voldtektsmennene kjente ikke hverandre.