Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal ikke ta hevn

Den 34 år gamle mannen som lørdag ble skutt på Gardermoen, har fortalt advokaten sin at han ikke kommer til å hevne seg. 34-åringen var inne til avhør i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sentrale medlemmet av A-gjengen ble utskrevet fra Rikshospitalet i går og var inne til politiavhør i ettermiddag. Mannens advokat, Vegard Aaløkken, har snakket med sin klient på telefon.

- Han er nettopp ferdig i avhør, sa Aaløkken til Dagbladet.no ved 16.30-tida i dag.

Aaløkken deltok ikke i avhøret, og vet dermed ikke hva som kom fram av hendelsesforløpet. Men han har diskutert spekulasjonene om hevnoppgjør med sin klient.

- Han sier frykten for hevn er helt ubegrunnet. Han har sagt til meg at han ikke har noen slike tanker, og at han regner med at politiet og rettsvesenet gjør jobben sin, sier Aaløkken.

Dagbladet.no snakket med 34-åringens bror klokka 18 i ettermiddag. Da orket ikke 34-åringen selv i kommentere saken.

Andre sentrale kilder i miljøet sier imidlertid til Dagbladet at skytedramaet vil bli hevnet.

- Brødrene og faren har skrevet under sin egen dødsdom, sa en kilde til Dagbladet i går.

19-åringen og 22-åringen er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. I går ble begge varetektsfengslet med brev- og besøksforbud i fire uker i Nedre Romerike tingrett. To av ukene må tilbringes i isolasjon.

ÅSTEDET: Ved 17-tida lørdag ettermiddag ble 34-åringen skutt i hodet ved avgangshallen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Han ble alvorlig, men ikke livstruende skadd.
FRYKTER HEVN: Faren til de to siktede, Muhammed Akhtar Raja, har bedt om politibeskyttelse.