- Jeg skal skyte deg bakfra

FROGNER (Dagbladet.no): I sin oppsiktsvekkende forklaring gir Lars Grønnerød Kristin Kirkemo Haukeland skylda for trippeldrapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På direkte spørsmål fra aktor Olav H. Thue om hvem han tror utførte drapene, svarer Grønnerød følgende:

- Jeg begynte jo å lure når Kristin fortalte meg at hun skulle skyte meg bakfra sånn som hun gjorde med de der oppe. Såvidt jeg veit, visste hun ikke at de var skutt bakfra denne dagen, svarer Grønnerød.

- Men har Kristin Kirkemo Haukeland noe motiv?

- Ikke annet enn leilighet og penger, svarer hennes eks-kjæreste.

Kristin skal ha truet med å skyte Grønnerød en uke etter drapet på Anne Orderud Paust og hennes foreldre. De tre ble alle skutt bakfra.

- Kristin skrøt

Lars Grønnerød har lovet at han ville komme med nye opplysninger i trippeldrapsaken. De oppsiktvekkende opplysningene kom fram i retten i dag, da aktor Olav H. Thue spurte ut den fjerde trippeldrapssiktede, Lars Grønnerød.

Grønnerød fortalte om en biltur som han og Kristin Kirkemo Haukeland hadde til Holmestrand torsdagen etter trippeldrapet. Da skal eks-kjæresten ha skrytt til Grønnerød at det var hun som stod bak de to attentatene mot Anne Orderud Paust og Per Paust.

- Hun skrøt av at hun stod bak de to attentatene. Hun skulle hjelpe Per og Veronica, så skulle hun få en leilighet av dem. Hun hadde ikke noe sted å bo på den tida, forteller Grønnerød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer