- Jeg skal slå tilbake

Senator John Kerry, som kan bli demokratenes fremste utfordrer i kampen om Det hvite hus, lover å slå tilbake mot rykter om utroskap og andre skitne knep i valgkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ryktene kom ut på nettstedet Drudge Report, som i sin tid var først ute med nyheten om president Bill Clintons utroskap.

Fredag ble Kerry for første gang spurt offentlig om den påståtte utenomekteskapelige affæren. Den er blitt rapportert på internett, men ingen av USAs store medier har så langt tatt opp saken.

Fredag ble han imidlertid spurt av TV-kanalen MSNBC som refererte for Kerry at «folk snakker om det».

- Vel, det er ingenting å rapportere om. Så det er ingenting å snakke om. Jeg er ikke bekymret for saken. Svaret er nei, svarte Kerry, som til nå har vunnet primærvalgene i det demokratiske partiet i 12 av 14 delstater.

Den mulige presidentkandidaten sa også at han er forberedt på det meste fra republikanernes side.

- Jeg tror vi har sett bevis. Vi vet nøyaktig hvordan de planlegger å gjøre dette. Og jeg er forberedt på det. For som du vet har jeg vært med på dette en stund. Jeg tror de vil få en overraskelse. Jeg kommer til å slå tilbake. Jeg er en fighter, sa Kerry.

På internett

Kerry anklages for å ha hatt et utenomekteskapelig forhold med en tidligere journalist i det amerikanske nyhetsbyrået Associated Press.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.