Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg skjønner ikke at det skal være noen grunn til å uttale seg slik som han gjør»

NRKS underholdningssjef Tordis Aavarsmark har null forståelse for Jostein Pedersens Sonja-mobbing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men Jostein Pedersen får likevel lede Melodi Grand Prix neste år, slik han alltid har gjort.

- Han er ikke fast ansatt hos oss, og står som privatperson fritt til å si hva han vil, sier leder for underholdningsavdelingen i NRK, Tordis Aavatsmark etter Pedersens uttalelser om dronning Sonjas angivelige ansiktsløftning.

Vil ha samtale

Aavatsmark sier hun vil ha samtaler med Pedersen.

- I og med at han i forbindelse med MGP har en frilanstilknytning til NRK, er det naturlig at vi tar dette opp i en samtale med han, sier Aavatsmark.

Forstår ikke

Men den mektige NRK-sjefen er ikke begeistret over Pedersens mobbing av Dronning Sonja.

- Dronningen er en utrolig flott kvinne, og en verdig representant for Norge. Jeg skjønner ikke at det skal være noen grunn til å uttale seg slik som han gjør, sier Aavatsmark.

- Det som er viktig etter mitt skjønn, uansett om det er en dronning eller en person av folket, er hva vedkommende står for, og ikke utseendet. I likhet med mange synes jeg dronningen er en flott og vakker kvinne, sier Aavatsmark

Vil ha samtale

Reaksjonen fra Aavarsmark kommer etter Pedersens uttalelse i Dagbladet i dag der han sier dette:

- Dronningen har åpenbart hatt plastiske operasjoner, og de har ikke vært vellykkede. Hun ser ikke ut i måneskinn. Det kan du sitere meg på.

Pedersen møtte dronning Sonja da hun forrige fredag var i London for å åpne en julebasar i den norske sjømannskirken. Pedersen var da på jobb for NRKs «Nitimen». På sin hjemmeside har han senere skrevet at: «Dronningen så sliten ut og var tydelig uforberedt. Hun leste talen sin dårlig og hadde flere graverende lesefeil. Dette ble dokumentert på lufta - og utdraget fra talen hadde ikke rent liten underholdningsverdi. Jeg arbeider tross alt for underholdningsavdelingen».

SKJØNNER IKKE:</B> Underholdningssjef i NRK, Tordis Aavatsmark, skjønner ikke hva Pedersen mener med sine uttalelser: - Sonja er en flott vinne, og en verdig representant for Norge, sier Aavatsmark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media