- Jeg skjøt mot Rehmans

- Ville stoppe Shabanas stunt, sier norsk-pakistaner til pakistansk avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En norsk-pakistaner hevder overfor avisa Khabrain at det var han som løsnet skuddene mot restaurantens Rehmans på Grünerløkka natt til forrige onsag, melder Aftenposten

Han sier til avisa at han skjøt «for å hindre Shabana i å utføre handlingene sine». Noe mer vil han ikke si til avisa.

Shabana Rehman har fått mye omtale både i avisa Khabrain og avisa Naya Akhbar de siste dagene. De kaller komikeren en skam for det pakistanske miljøet i Norge. De avbilder også rumpebildet av Shabana - med en diger sladd over bakenden hennes.

- Leserne våre har reagert sterkt på handlingene hennes. Nå er jo mange klar over at folk som flytter til Vesten blir mer liberale i forhold til dem som bor i Pakistan, men dette overgår jo alt, sier sjefredaktør Ziya Shahid i Khabrain til Aftenposten.

Khabrain, som har over en million lesere i flere land, skriver om Shabanas vanskelige oppvekst, om ekskjæresten og om broren Shakeel som sier han ikke tar ansvar for handlingene hennes. De omtaler Krekar-løftet og andre stunt som Shabana har dratt. Nå vil de kontakte familien hennes i Pakistan for å høre hva de synes om den norsk-pakistanske komikeren.

Flere vinduer ble knust under skytingen mot restauranten, som eies av Shabanas søster.

- Jeg skjøt mot Rehmans