Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg skriver til deg fordi jeg tror jeg har hundre prosent informasjon om hvem som drepte datteren din og hvordan hun ble drept»

Moren til drepte Monica (8) fikk mystisk Facebook-melding. Den stammet fra den siktede i saken.

FUNNET DØD: Åtte år gamle Monika Sviglinskaja ble funnet død i hjemmet sitt på Sotra i november 2011. 
Foto: Privat / NTB scanpix
FUNNET DØD: Åtte år gamle Monika Sviglinskaja ble funnet død i hjemmet sitt på Sotra i november 2011. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fått bekreftet at en Facebook-melding stammer fra mannen som er siktet for å ha kvalt åtte år gamle Monica på Sotra i 2011.

Etter å ha ventet i nesten ett år, har politiet i den nye etterforskningen i Monica-saken endelig fått svaret de har ventet på fra Facebook, skriver VG.

Teknologiselskapet skal ha bekreftet at en melding sendt til Monikas mor, Kristina Sviglinskaja, kan knyttes til den drapssiktede 33-åringen.

Meldingen inneholder detaljerte beskrivelser av hva som forsvant fra leiligheten den dagen Monica ble funnet død.

«Hei! Du kjenner ikke meg og jeg kjenner ikke deg heller, men jeg synes ikke det gjør noe. Jeg skriver til deg fordi jeg tror jeg har hundre prosent informasjon om hvem som drepte datteren din og hvordan hun ble drept», står det i meldingen, ifølge VG.

Politiet ba opprinnelig om svar angående meldingen under den første delen av Monika-etterforskningen, men anmodningen ble trukket da saken ble henlagt. Dermed kunne svaret ha kommet mye før.

Fra før av peker DNA-spor mot den siktede litaueren, som tidligere var samboer med Monikas mor.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media