«Jeg skulle gjerne feiret jul sammen med gutten min...»

TØNSBERG (Dagbladet): En gråtende mor (37) erkjente i Tønsberg byrett i går at hun i fortvilelse hadde kvalt sin åtte år gamle sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Alle drapssaker er tragiske, men denne har en ekstra, nærmest ufattelig dimensjon, sa førstestatsadvokat Arnfinn Hval om den spesielle barnedrapssaken.

De psykiatrisk sakkyndige har konkludert med at kvinnen er strafferettslig ansvarlig, men at hun har mangelfullt utviklede sjelsevner. Nå er hun tiltalt for forsettlig drap og risikerer mange års fengsel og sikring etter at hun tok livet av sin åtte år gamle sønn i hjemmet deres i Tønsberg natt til 27. april i år.

- Jeg skulle gjerne feiret jul sammen med gutten min. Men den personen jeg er mest glad i, er ikke her. Jeg må leve resten av livet med at det er min skyld, sa en gråtende mor (37) i retten.

Underslag

Mora følte at verden hadde rast sammen for henne. Hun hadde store økonomiske problemer, var tatt for underslag av en foreningskasse på 46 000 kroner og levde sosialt isolert.

- Jeg kjenner ingen her og har aldri hatt en venninne. Jeg kunne ikke greid meg uten hjelp fra et eller annet sted. Jeg var mislykket i alt, sa tiltalte.

Hun ville ta sitt eget liv og så ingen annen utvei enn å ta med seg sønnen i tragedien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer