- Jeg skulle ha med penger. De skulle gjøre det jeg ønsket mest

«Einar» hevder han er blitt gjeldslave av sextreff avtalt gjennom Koseprat.no.

TILBYR TREFF: Han sier han på telefon har bedt om å få møte telefonvertinna for å bli dominert og flere former for ekstremsex. Tre eller fire ganger har han fått ja — og møtt ei herskerinne fra Koseprat.no. Faksimile: Koseprat.no
TILBYR TREFF: Han sier han på telefon har bedt om å få møte telefonvertinna for å bli dominert og flere former for ekstremsex. Tre eller fire ganger har han fått ja — og møtt ei herskerinne fra Koseprat.no. Faksimile: Koseprat.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til Dagbladet forteller «Einar» hvordan han er blitt lurt trill rundt og truet med politianmeldelse, og sier han nå skylder selskapet langt over 100 000 kroner.

Dagbladet fant mannen i selskapets interne kundelister. Han er stamkunde hos Koseprat.no, og møter Dagbladet hjemme i stua et sted på Østlandet.

Han sier han på telefon har bedt om å få møte telefonvertinna for å bli dominert og flere former for ekstremsex. Tre eller fire ganger har han fått ja — og møtt ei herskerinne fra Koseprat.no.

- Jeg skulle møte dem på bestemte steder, og ha med så og så mye penger. De skulle gjøre det jeg ønsket mest, forteller «Einar».

- Hva skjedde så?

- De tok vel mer eller mindre og robba meg helt. De fikk penger av meg, og skulle gå ut i bilen for å hente utstyret vi skulle bruke. Men da bare stakk de av.

Pengene har han aldri fått tilbake.

Kan ikke betale

Hvert treff kostet ifølge «Einar» 5000-6000 kroner. Totalt brukte han omkring 20 000 kroner på møtene. Han har også brukt 50-60 000 kroner på telesex - og sier han nå skylder selskapet langt over 100 000.

- Jeg klarer ikke å betale. Jeg har foreslått nedbetalingsordninger, men det har de sagt nei til, sier han til Dagbladet.

Totalt har Koseprat.no kostet «Einar» nesten 200 000 kroner - foreløpig. Inkassovarslene kommer fortsatt.

Herskerinne

«Einar» sier han også ble truet med anmeldelse, og at sexvertinna henviste til den nye sexkjøpsloven, der det er kunden, ikke selgeren, som er kriminalisert.

- De sa at jeg ikke kunne anmelde dem, men at de kunne anmelde meg. Det var jeg som sexkjøper som brøt loven, sa de, sier «Einar» til Dagbladet.

- Er det bare du som har ringt, eller har Koseprat aktivt oppsøkt deg?

- Jeg har ringt dem. Og de har ringt meg, sier han.

FORTVILER: Mannen sier han har brukt nærmere 200 000,- totalt på Koseprat.no. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
FORTVILER: Mannen sier han har brukt nærmere 200 000,- totalt på Koseprat.no. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer

- Så hvis de har følt at det var lenge siden du ringte, så har de ringt deg opp?

- Ja. Da ringer hun og spør hvordan det går med meg, og sier at hun fortsatt er herskerinna mi.

Lette ofre

- Hvorfor gjør hun det?

- Det er litt smigrende også, at de synes jeg er ålreit å snakke med. Men det er vel for å få mer penger., sier han.

Mannen sier han oftest ringer Koseprat.no når han har drukket alkohol og tatt potenspiller. En tidligere Koseprat-ansatt sier menn som «Einar» er enkle ofre. Han har ikke ønsket sex med barn eller dyr, men grov sex med flere eksotiske innslag.

- Jo grovere sex en kunde ønsker, jo mer må han betale, sier en Koseprat.no-kilde til Dagbladet.

I ei kundeliste heter det som anmerkning til en stamkunde som ønsker at telesexoperatørene gir seg ut for være barn: «Dobbel pris!»

- Dette er bullshit Eier Jennie Røyert (30) ønsker ikke å kommentere Dagbladets avsløring.

Hun henviser til «daglig leder Tine Abrahamsen i Abacom».

— Det her er bare bullshit. Våre ansatte imiterer ikke dyr eller mindreårige barn. Det er jo ikke lov, sier hun som kaller seg «Tine Abrahamsen» på telefon til Dagbladet.

— Jeg ser over alle våre logger og har aldri sett slike ting det her refereres til, sier hun.

Oppdiktet leder

Kvinnen Dagbladet snakker med via skjult nummer hevder altså at hun heter «Tine Abrahamsen».

— Denne personen eksisterer ikke, sier daglig leder Lisa i koseprat.no.

Hun vil ikke oppgi sitt fulle navn, og navnet er heller ikke registrert i offentlige registre.

— Tine? Det er ingen i selskapet som heter det, sier hun.

TILBYR SEXTREFF: «Einar» sier han har møtt Koseprat.no-ansatte tre til fire ganger for å ha sex. Han oppgir at han er blitt lurt trill rundt.
TILBYR SEXTREFF: «Einar» sier han har møtt Koseprat.no-ansatte tre til fire ganger for å ha sex. Han oppgir at han er blitt lurt trill rundt. Vis mer

Ifølge flere kilder er Tine ett av aliasene eier Jennie Røyert tidligere har benyttet.

Eierstyrt

Ifølge Lisa er det Røyert som har det hele og fulle ansvar for den daglige driften, ikke bare eierskapet. Dette bekreftes også av tidligere ansatte og interne selskapsdokumenter Dagbladet har tilgang til.

— Jeg er en stille aksjonær og har full tillit til måten Tine A. driver selskapet på! Har ingen ytterligere kommentar, skriver Røyert i en SMS.

Seint i går kveld innrømmet «Tine Abrahamsen» overfor Dagbladet at navnet er oppdiktet.

— Men jeg vil ikke oppgi mitt egentlige navn, sier hun.

— Så du vil ikke si at du er Jennie Røyert?

Så avbrytes samtalen.

Seinere samme kveld sendte daglig leder Lisa følgende SMS:

— Du bør få med at punkt to i vår kontrakt sier at ingen har lov til å spille under 18 år. Punkt 3: Konsulentene som leies inn velger selv tema for samtale og grenser.

STAMKUNDE: «Einar» sier han ringte telesex-selskapet Abacom når han hadde drukket alkohol og spist potenspiller. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
STAMKUNDE: «Einar» sier han ringte telesex-selskapet Abacom når han hadde drukket alkohol og spist potenspiller. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer