Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skulle hente datteren min etter trening. Hun sa det hadde vært en mann inne i damedusjen og sett på dem

Richard Hoffman løp alene etter mannen. 

LØP ETTER: Da de fire jentene pekte på mannen som skal ha sett på dem inne i dusjen, fulgte Richard Hoffman etter ham. Foto: Privat
LØP ETTER: Da de fire jentene pekte på mannen som skal ha sett på dem inne i dusjen, fulgte Richard Hoffman etter ham. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Plutselig sto det en mann i badebukser inne i damedusjen i svømmehallen i Arvika i Sverige på torsdag. Ifølge jentene sto han og stirret på dem da de dusjet, skriver lokalavisa Arvika Nyheter.

Richard Hoffmans datter var en av de fire jentene som sto i dusjen i svømmehallen.

- Jeg skulle hente datteren min i svømmehallen etter at hun var ferdig på trening. Hun fortalte at det hadde vært en mann inne og sett på dem i damedusjen. Jeg sa til personalet at de måtte ringe politiet, sier Hoffman til Dagbladet.

«Det var han, han i den grønne jakka!»

Det skal også ha befunnet seg en voksen dame i dusjen sammen med jentene, som var mellom åtte og 13 år gamle.

- Hun løp rett inn i badstua og gjemte seg.

Både personalet og Richard Hoffman ringte politiet. I samme stund sto alle fem utenfor døren til garderobene og ventet på at mannen skulle komme ut.

- Jeg spurte jentene hvordan han så ut og vi så på alle som kom ut døra. Plutselig skrek de «det var han, han i den grønne jakka!».

Hoffman løp alene etter mannen som beveget seg i retning utgangen.

- Etter et lite stykke fikk jeg tak i ham. Jeg sa bare at han skulle bli med tilbake, noe han også gjorde. Vi gikk tilbake til resepsjonen og ventet til politiet kom.

Til Arvika Nyheter forteller Hoffman at han var «barsk i tonen», og at det var alt som skulle til.

- Klok reaksjon

Mannen, som skal ha vært i 30-årene, skal ha vært i svømmehallen sammen med to andre menn, men det var bare han som gikk inn i damesdusjuen. Pappaen forteller at han ikke sa noe som helst da de gikk tilbake til hallen sammen.

- Han så bare likeglad ut. Det kom en kvinne og en mann fra politiet. De snakket med barna og spurte hva han hadde gjort, så tok de mannen med seg og dro.

Ifølge Expressen, som har vært i kontakt med politiet i Värmland, ble mannen løslatt kort tid etterpå.

- Det var en klok reaksjon av faren. Det er bra at det fantes vitner og at politiet kunne ta mannen. Mistanken står fortsatt, men han er sluppet løs, forteller Stefan Sundberg, vakthavende befal, til den svenske avisa.

- Straffen er for lav. Man får kjeft, så slippes man ut igjen. Han skulle ikke ha mulighet til å bli sluppet ut i det hele tatt.

Hoffman forteller at datteren synes situasjonen er vanskelig, men at hun kommer til å fortsette å gå på svømmetreninger i hallen.

- Jeg håper at alle som havner i liknende situasjoner gjør det samme, og at de rapporterer det til politiet. Det skjer mye rart i svømmehallene våre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media