- Jeg slo ham flere ganger i ansiktet med nøkkelknippet

19 år gammel kvinne kom seg unna mannen som overfalt tre kvinner i Ålesund.

KOM SEG UNNA: Den 19 år gamle kvinnen klarte å komme seg unna mannen som natt til søndag overfalt tre kvinner i Ålesund. Foto: SUNNMØRSPOSTEN/NILS HARALD ÅNSTAD.
KOM SEG UNNA: Den 19 år gamle kvinnen klarte å komme seg unna mannen som natt til søndag overfalt tre kvinner i Ålesund. Foto: SUNNMØRSPOSTEN/NILS HARALD ÅNSTAD.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Politiet i Ålesund jakter fremdeles på mannen som overfalt tre kvinner i sentrum av byen natt til søndag.

En av kvinnene ble utsatt for et overgrep. En annen fikk trolig brukket kjeven, skriver Sunnmørsposten. Et tredje offer, en 19 år gammel kvinne, klarte å komme seg unna overfallsmannen.

Hun tok fram nøkkelknippet, da hun merket at mannen begynte å følge etter henne.

— Da han kom opp på sida av meg, slo han meg hardt med flat hånd. Instinktivt slo jeg ham flere ganger i ansiktet med nøkkelknippet, forteller 19-åringen til Sunnmørsposten.

- Jeg slo ham og brølte. Da han skjønte at det ikke nyttet, løp han i retning sentrum i et voldsomt tempo. Han kunne i hvert fall ikke vært så veldig beruset, sier hun.

Politiet karakteriserer hendelsene som grove. Mannen slo alle kvinnene før han forsøkte å legge dem i bakken. Det er en av hovedårsakene til at politiet tror de har med en og samme gjerningsmann å gjøre.

Overfallene skjedde i tre parallellgater i tidsrommet mellom klokken 04.00 og 04.30.

- Vi har etterforsker saken videre, og det er flere vitner som har meldt seg, sier politiadvokat Unni Vikebak ved Sunnmørepolitidistrikt til Dagbladet.

Politiet kalte i går ettermiddag inn ekstra ressurser i håp om å få tatt mannen.

Kvinnene har gitt følgende signalement: Mannen beskrives som mellom 25 og 40 år, og mellom 165 og 170 centimeter høy. Mannen skal ha et ikke-nordeuropeisk utseende.