- SKUESPILLER OG MODELL: Slik markedsføres Jennie Røyert på Internett. Opplysninger i denne annonseprofilen stemmer ikke med hva hun har hevdet overfor Dagbladet. Faksimile: http://www.hollywoodauditions.com/cast10/royert_jennie.htm
- SKUESPILLER OG MODELL: Slik markedsføres Jennie Røyert på Internett. Opplysninger i denne annonseprofilen stemmer ikke med hva hun har hevdet overfor Dagbladet. Faksimile: http://www.hollywoodauditions.com/cast10/royert_jennie.htmVis mer

- Jeg spiller 50 forskjellige roller

Telesex-Jennie hevder hun bare er en passiv eier av Koseprat.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På nettstedet Hollywood Auditions blir Koseprat.no-eier Jennie Røyert (30) markedsført som skuespiller. Abacom - selskapet hun eier og som drifter Koseprat.no, nevnes slik i presentasjonen:

«Abacom: Spiller omkring 50 forskjellige roller, bruker teaterteknikker og dialekter.

«Spesielle egenskaper/hobbyer/idrett: Skuespill (spesielt drama-roller), gjøre seg om til andre roller og få andre til å tro på det. Spille forskjellige karakterer, snakke forskjellige språk og dialekter og være sjef for et internettselskap.»

Røyert bekrefter at den personlige informasjonen i annonsen er riktig, men hevder hun aldri har sett profilen før.

- SPILLER ROLLER: Jennie Røyert blir markedsført med denne annonsen. Faksimile: http://www.hollywoodauditions.com/cast10/royert_jennie.htm
- SPILLER ROLLER: Jennie Røyert blir markedsført med denne annonsen. Faksimile: http://www.hollywoodauditions.com/cast10/royert_jennie.htm Vis mer

- Jeg har utdannelse i psykodrama hvor rollebytte (spill) inngår som aktiv undervisningsform. I tillegg driver jeg både med revy, stand up og teater. (...) Jeg ser profilen første gang i dag, skriver Røyert i en e-post.

- Hadde ingen rolle På profilen hevdes det at hun har hatt en «lead role» i den norske storfilmen «Aldri mer 13» (1996).

- Jeg har ikke hatt noen hovedrolle i filmen «Aldri mer 13». Jeg var statist, så dette må være feil, skriver Røyert nå.

Sirin Eide, som regisserte filmen, har aldri hørt om Jennie Røyert.

- Det er jo hyggelig at hun lever høyt på å ha vært statist i «Aldri mer 13», sier Eide lattermildt.

- Stille aksjonær Overfor Dagbladet har Røyert flere ganger hevdet at hun har et passivt forhold til den daglige driften av selskapet.

På spørsmål om dette stemmer overens med det som står på profilen hos Hollywood Auditions, svarer hun:

- Selv om jeg er en stille aksjonær har jeg sporadisk, også når jeg oppholder meg i New York, måttet ta ansvar ved sykdom og lignende. (...) Det presiseres at mine interesser og ansvarsområde med Abacom gjelder telefonlinjens krisetelefon og terapitilbud.

Røyert har sagt at det ikke er lov for telesexvertinnene å møte brukerne i virkeligheten, og at hun er kjent med at slike møter skal ha funnet sted.

Privat møte Ei vertinne fikk sparken av den grunn.

Men på et bilde Dagbladet har, hygger Røyert seg på et serveringssted - med en Koseprat.no-kunde. Etter hva Dagbladet får opplyst ble bildet tatt med Røyerts kamera, i februar i år.

- Det dere refererer til var en karaokekveld hvor jeg og min kjæreste feiret vår hjemkomst til Norge, sammen med venner. Mannen det henvises til, er en felles venn, skriver Røyert i en e-post.

- Vedkommende har tidvis ringt pratelinjen; ikke kosepratlinjen. Men vårt vennskap går mange år tilbake i tid.

Les innlegg fra Jennie Røyert: - Dagbladet farer med løgn.