- Jeg spiste henne ikke

José (40) erkjenner å ha drept kjæresten, men benekter at han er kannibal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det sier meksikanske påtalemyndigheter til Reuters.

- Han benekter å ha spist henne, sier Mexico Citys sjefanklager Gustavo Salas om José Luis Calvas politiforklaring.

- Ifølge ham ville han koke henne, så han kunne gi henne til hundene.

Politiet brøt seg inn i Calvas leilighet i den meksikanske hovedstaden i forrige uke og fant stekt menneskekjøtt på kjøkkenet. De fant flere kroppsdeler i fryseren og et uferdig bokmanus med tittelen «Kannibalske instinkter».

Den parterte overkroppen på kjæresten Alejandra Galeana (30) ble funnet i et skap på soverommet.

Calva skal nå ha forklart politiet at han drepte kjæresten etter en krangel, og deretter parterte henne for å kvitte seg med liket i deler.

Påtalemyndighetene mistenker 40-åringen for å ha kvalt og partert to andre kvinner i løpet av de siste to årene. Ett av ofrene, Veronica Martinez, hadde bodd sammen med Calva før hun ble drept.

Calva har benektet ethvert kjennskap til de to andre drapene.

TATT PÅ FLUKT: José Luis Calva (40) får behandling på stedet etter at han prøvde å flykte fra politiet og ble påkjørt av en bil 8. oktober. Foto: AP/SCANPIX
TATT PÅ FLUKT: José Luis Calva (40) får behandling på stedet etter at han prøvde å flykte fra politiet og ble påkjørt av en bil 8. oktober. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

Politiet skal ha funnet flere filmer med «Hannibal Lecter» i leiligheten. En tidligere kjæreste skal ha fortalt politiet at Calva var en sjalu og eiebegjærlig kjæreste som trodde på svartekunst.