- Jeg spurte Trump om politikk. Så sa han at jeg var vakker

Den republikanske presidentkandidaten anklages igjen for nytt ufint hersketriks mot kvinnelig journalist.

KOMMENTERTE UTSEENDET: Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump valgte å kommentere utseendet til en kvinnelig Washington Post-redaktør da han besøkte avisa. Foto: REUTERS/Jim Bourg
KOMMENTERTE UTSEENDET: Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump valgte å kommentere utseendet til en kvinnelig Washington Post-redaktør da han besøkte avisa. Foto: REUTERS/Jim Bourg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Donald Trump leder klart i kampen om å bli republikanernes presidentkandidat. Gang på gang klarer reality-kjendisen og eiendomsmogulen å stjele overskriftene med kontroversielle utspill. Mandag var dagen da han både presenterte sine utenrikspolitiske rådgivere og holdt en stor tale for den mektige proisraelske lobbyorganisasjonen AIPAC i Washington D.C..

Samtidig havner hans kvinnesyn igjen i rampelyset etter et besøk hos leder- og kommentaravdelingen i Washington Post. Der valgte han nemlig å kommentere utseendet til en redaktør etter at hun hadde stilt spørsmål om politikk til ham.

- Ekstrem, syk besettelse Da han vant primærvalgene i flere delstater forrige tirsdag valgte Trump å bruke deler av valgnatta på å gjenoppta krigen mot Fox News-anker Megyn Kelly, som han i august antydet at menstruerte da hun intervjuet ham. Siden har Trump tatt til orde for en boikott av det populære programmet til Kelly, mens Fox News svarte med en sviende pressemelding hvor hevder at Trump har en «ekstrem, syk besettelse» med Kelly, og at hans oppførsel er langt unna den verdigheten en må kunne forvente av en presidentkandidat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer