- Jeg stiller som motkandidat

Carl I. Hagen ble vraket, men tar nå opp kampen om å bli nominert på Oslo-lista til Frp. - Jeg stiller som motkandidat til tredjeplassen, sier han.

DOBLER: Carl I. Hagen har bestemt seg for å slåss for stille til valg både i Oppland og Oslo. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
DOBLER: Carl I. Hagen har bestemt seg for å slåss for stille til valg både i Oppland og Oslo. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

76-åringen ble overrasket da nominasjonskomiteen 3. november vraket ham til fordel for Aina Stenersen. Nå er Hagen klar for å utfordre Stenersen på nominasjonsmøtet lørdag 13. mars, slik han gjorde foran 2017-valget. Den gangen trakk Stenersen sitt kandidatur under selve møtet.

- Jeg regner med å bli foreslått og kan bekrefte at jeg vil takke ja til å bli nominert som nummer tre, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

Partinestoren er nominert øverst på stortingslista til Oppland Frp og mener det ikke er noe problem å doble.

- Etter valget vil jeg snakke med ledelsen i de to fylkespartiene og foreta en grundig vurdering. Jeg vil representere det fylket partiet er best tjent med. Hvis jeg velger Oslo, vil nummer to på Oppland-lista rykke opp. Og hvis jeg velger Oppland, vil nummer fire på Oslo-lista rykke opp, sier Carl I. Hagen.

- Mye negativitet

Ketil Solvik-Olsen, leder for det nyinnsatte interimfylkesstyret i Oslo Frp, er optimistisk for utviklingen i fylkespartiet etter eksklusjonen av fylkesleder Geir Ugland Jacobsen.

- Stemningen internt er nå preget av samarbeidsønske, ikke konflikt. Tilbakemeldingene tyder på at vi er i ferd med å få igjen marsjfarten, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer