Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg stolte blindt på politimannen, men det viste seg å være helt idiotisk

Skulle hjelpe henne med å betale ned gjeld - skal ha puttet 15 000 kroner i egen lomme.

 SLITEN:  Firebarnsmora forteller til Dagbladet at hun har hatt en vanskelig tid etter at hun angivelig ble lurt for 15 000 kroner av namsmanen i Steinkjer. Foto: CAFOTOGRAFER.COM
SLITEN: Firebarnsmora forteller til Dagbladet at hun har hatt en vanskelig tid etter at hun angivelig ble lurt for 15 000 kroner av namsmanen i Steinkjer. Foto: CAFOTOGRAFER.COMVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg stolte blindt på politimannen og gjorde det han sa, men det viste seg å være helt idiotisk, sier firebarnsmora fra Steinkjer (31), til Dagbladet.

31-åringen har vært gjennom en tøff periode etter at hun angivelig ble lurt trill rundt av den namsfullmektige politiansatte mannen (46) i hjemkommunen hennes, Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Spesialenheten for politisaker har tatt ut tiltale mot 46-åringen som skal være skyldig i grovt økonomisk bedrageri da han var ansatt som konsulent og namsfullmektig ved Nord-Trøndelag politidistrikt. Namsmannen er også tiltalt for grov korrupsjon da han sluttet i politiet og begynte som økonomisk rådgiver hos NAV.

Firebarnsmora var den første som anmeldte namsmannen. For henne startet det hele i 2007 da hun kontaktet det lokale politikontoret fordi hun trengte økonomisk hjelp av namsmannen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.