- Jeg synes hun er kul

Naken-Fabian støtter kjole-Hansen.

- HAR POLITISK AGENDA: Oslos ordfører Fabian Stang mener de som kritiserer Inger Lise Hansens bilder i Det Nye har en politisk agenda.
Foto: Jacques Hvistendahl
- HAR POLITISK AGENDA: Oslos ordfører Fabian Stang mener de som kritiserer Inger Lise Hansens bilder i Det Nye har en politisk agenda. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Oslo-ordfører Fabian Stang satt ikke lørdagskaffen i halsen da han så avisstativene med en kjolekledd KrF-nestleder Inger Lise Hansen i går.- Bildet er bare flott, sier Stang, som langer ut mot de mange som har kritisert Hansen.

- Politiske agendaer- De som kritiserer Inger Lise for bildene har utelukkende politiske agendaer. Når noen er ute etter oss, så bruker de et bilde når argumentene ikke når fram, sier Stang, som mener han snakker av erfaring.

Stang opplevde selv at et bilde der han tok turen opp av vannet etter en liten svømmetur under Stein Erik Hagens bursdag i 2006, stjal mye oppmerksomhet fra ordførervervet i begynnelsen.

- Mitt råd til Fru Hansen er: ta det med knusende ro. Folk har et helt avslappet forhold til slikt og de ser politikken og helheten. Velgerne er ikke dumme. Og er noen støtt av slike bilder, så er det vel andre ting de bør tenke på, sier Stang.

Tidligere i år markerte Hansen seg med å be om at KrF legger om den politiske kursen i liberal retning. Hun gikk for vinmonopol i alle kommuner og for å fjerne bekjennelsesparagrafen i partiet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer