- Jeg synes veldig synd på gutten, men det var ikke meg

Erik Andersen (57) nekter for voldtekt i Farsund i 2002.

NEKTER STRAFFSKYLD: Erik Andersen (57) nekter for å ha vært i Farsund eller at han voldtok den 8 år gamle gutten tilbake i 2002. Bildet er fra overvåkingskameraet i Trondheim, som Andersen erkjenner delvis straffskyld for.
Foto: Politiet / SCANPIX
NEKTER STRAFFSKYLD: Erik Andersen (57) nekter for å ha vært i Farsund eller at han voldtok den 8 år gamle gutten tilbake i 2002. Bildet er fra overvåkingskameraet i Trondheim, som Andersen erkjenner delvis straffskyld for. Foto: Politiet / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SKI (Dagbladet): Erik Andersen er tiltalt for å forgrepet seg på en 8 år gammel gutt på en strand i Farsund på Sørlandet i månedsskiftet mai/juni 2002.

I retten i dag ble det avspilt to videoavhør av en svært beveget gutt som snakket i detalj om overgrepet mot ham.

Elektroniske sporTiltalte Erik Andersen, som politiet mener er Lommemannen, nekter straffskyld for forholdet. Han påstår han aldri har vært i Farsund.

- Jeg synes svært synd på den gutten som må gå gjennom dette, men dessverre kan ikke jeg gjøre noe med det, sa Andersen i sin forklaring om forholdet i dag.

Farsund ligger langs kystveien på Sørlandet. Andersen utelukker ikke at han i perioden kan ha kjørt forbi stedet. Det er uklart når voldtekten på stranda i Farsund skjedde, men anmeldelsen ble levert til politiet 20. juni 2002.

Politiet har hentet ut flere elektroniske spor fra Andersen i tidsperioden, men ingen av de som kom fram i retten stammer fra Farsund eller området rundt.Det kom fram i retten at Andersen fikk en parkeringsbot i Arendal 1. juni 2002. Arendal ligger cirka 16 mil fra Farsund, med blant annet Kristiansand by i mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer