- Jeg synes vi skal gjennomføre en dopingtest før neste debatt

Donald Trump antyder at Hillary Clinton tok prestasjonsfremmende dopingmidler før forrige debatt.

MOTSTANDERE: Republikaneren Donald Trump og demokraten Hillary Clinton etter deres andre debatt. Foto: GARY HE/EPA/SCANPIX
MOTSTANDERE: Republikaneren Donald Trump og demokraten Hillary Clinton etter deres andre debatt. Foto: GARY HE/EPA/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg synes vi skal ta en dopingtest før debatten. Hvorfor gjør vi ikke det?

Det uttalte Donald Trump under et valgmøte i Portsmouth i New Hampshire i dag, ifølge Telegraph, der han også antydet at Hillary Clinton kan ha brukt et prestasjonsfremmende dopingmiddel under den forrige debatten mellom dem.

NÅDELØS: USAs førstedame Michelle Obama tok av silkehanskene og langet ut mot Donald Trump. Nå hylles hun for den kraftfulle talen der hun ber USAa kvinner avgjøre valget. Video: CNNVis mer Vis mer

- Vet ikke hva som skjer

- Vi burde ta en dopingtest før (debatten), for jeg vet ikke helt hva som skjer med henne. I starten av den forrige debatten var hun helt energisk, og mot slutten var hun sånn «Få meg ned». Hun klarte knapt komme seg til bilen sin, sier Trump, ifølge ABC News.

Helt siden Hillary Clinton kollapset under en minnemarkering tidligere i høst har Trump hevdet at hun ikke har nok utholdenhet til å bli president.

FORSVARER: Vicki Sciolaro er gjest på et CNN-program, og forsvarer de sexistiske uttalelsene fra Donald Trump. - Han skal ikke velges til pave, sier Trump-supporteren. Programlederen knekker sammen på direkten. Video: CNN Vis mer Vis mer

Under valgkampmøtet i dag uttalte også Trump at Hillary Clinton ser ut til å være kandidat i et valg som er rigget av «korrupte» medier, skriver nyhetsbyrået AFP.

Kritikk

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump har under hele valgkampen blitt hjemsøkt av tidligere uttalelser, festet til film eller lydtape. Det hele toppet seg da Washington Post publiserte en tidligere ukjent video, der den omstridte milliardæren snakker frisinnet om hva han ønsker å gjøre med kvinner.

Publiseringen har utløst et skred av kritikk mot Republikanernes presidentkandidat og hans kvinnesyn, deriblant fra nåværende førstedame, Michelle Obama.

Dette har igjen fått en lang rekke kvinner som hevder å ha blitt antastet av Trump til å stå fram med sine historier.

- Ren fiksjon og løgn. Du ser på folka som forteller disse beretningene, og du forstår at det de sier ikke er sant, sier Trump om påstandene.

Den neste - og siste - presidentdebatten mellom de to avholdes i Las Vegas 19. oktober.

Slik kan du følge valgthrilleren på dagbladet.no Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer