- Jeg tenker ikke på overgrepene som skal ha skjedd her. Det stemmer liksom ikke for meg

Dagbladet møtte den hovedtiltalte kvinnens (46) sønn (25) i deres hjem i Alvdal. Han savner å ha mora og søsknene der, men tror de aldri vil bli en familie igjen.

- IKKE SKREKKELIG: Den 25 år gamle sønnen bor fremdeles i huset der overgrepene skjedde. - Dette blir omtalt som «skrekkens hus», men jeg tenker ikke på huset som skrekkelig, sier sønnen til Dagbladet. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET
- IKKE SKREKKELIG: Den 25 år gamle sønnen bor fremdeles i huset der overgrepene skjedde. - Dette blir omtalt som «skrekkens hus», men jeg tenker ikke på huset som skrekkelig, sier sønnen til Dagbladet. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALVDAL (Dagbladet): - Dette blir omtalt som «skrekkens hus», men jeg tenker ikke på huset som skrekkelig. Jeg synes ikke hus kan være skrekkelige, og det er ikke skrekkelig å bo her, det har det aldri vært, sier den 25 år gamle sønnen til Dagbladet.

I den varme stua, som er pyntet med stearinlys og blomster, sitter han sammen med kjæresten (25) igjennom seks år. Paret forteller at huset ser likt ut som da mora og søsknene bodde der.

- Alt er som da; kjøkkenet, stua og soverommene, sier sønnen til Dagbladet.

- Jeg tenker ikke på overgrepene som skal ha skjedd her. Det stemmer liksom ikke for meg.

- Savner at noen er her 25-åringen har bodd lange perioder av oppveksten sammen med mora og sine to små søsken i huset i Alvdal. Dette er det samme huset hvor mora og den hovedtiltalte stefaren (63), i perioden 2003 til 2007, ifølge tiltalen har begått overgrep mot kvinnens to yngste barn.

Nå er det er snart to år siden mora ble pågrepet, og sønnen har siden da bodd i huset alene sammen med kjæresten.

- Jeg savner søsknene mine. Jeg husker hvordan det var, og tenker mye tilbake på det positive og det sosiale. Jeg savner mest at det er noen her, at det er et varmt hjem, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer