- Jeg tillater meg å stille følgende spørsmål: Hva har statsråden foretatt seg?

Anette Trettebergstuen (Ap) stiller arbeidsministeren til veggs etter svart arbeid-løfter i Dagbladet.

LOVER SVAR I STORTINGET: Arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) blir stilt til veggs av Anette Trettebergstuen (Ap) etter at han lovte å ta opp kampen mot svart arbeid. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
LOVER SVAR I STORTINGET: Arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) blir stilt til veggs av Anette Trettebergstuen (Ap) etter at han lovte å ta opp kampen mot svart arbeid. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var 29. desember i fjor at arbeidsministeren gikk knallhardt ut i Dagbladet, etter at Dagbladet hadde dokumentert hvordan organiserte kriminelle miljøer fikk stadig større innpass i det norske samfunnet.

Kripos advarte mot en utvikling de fryktet ville undergrave samfunnet, etter at kriminelle i bransje etter bransje etablerte selskaper som utkonkurrerer den legale delen av markedet.

- Jeg tar Kripos' advarsler på det dypeste alvor. Vi må slå hardt ned på dette, sa Eriksson, som sa at han ville kalle inn partene i arbeidslivet og relevante etater til et krisemøte.

Nå lurer stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen (Ap) på hvor det ble av dette hastemøtet. Hun har formulert et skriftlig spørsmål til ministeren, der det heter:

- Hva har Statsråden foretatt seg? «Jeg tillater meg å stille følgende spørsmål til skriftlig besvarelse til arbeids- og sosialministeren:

Hva kom frem under Statsrådens krisemøte med partene i arbeidslivet og de relevante etater, hva har Statsråden foretatt seg for å rydde opp etter den tid, og hva vil Statsråden gjøre fremover for å hindre slik arbeidslivskriminalitet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer