- Jeg tok det ikke seriøst

Men nå er Kjell Sættermann (42) glad for at Koenigsegg skal utvikle Saab. - Vi håper, sier karosserimontøren til Dagbladet.

INGEN ANDRE PLANER: Dersom jobben hos Saab går fløyten vet ikke Kjell hva han vil gjøre. Han satser på en framtid på Trollhättan. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
INGEN ANDRE PLANER: Dersom jobben hos Saab går fløyten vet ikke Kjell hva han vil gjøre. Han satser på en framtid på Trollhättan. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TROLLHÄTTAN (Dagbladet): Dagskiftet som strømmet ut av Saabs anlegg på Trollhättan klokka 16.00 var udelt positive til et norsk-svensk samarbeid.

«Heia Norge» roper en ung mann i jeans og Elvis-frisyre til Dagbladet. I likhet med mange andre avslår han et intervju, men legger ikke skjul på at dette er en gledens dag for flere tusen arbeidere ved Saab.

Flere års usikkerhet kan gå mot en slutt, etter at svensk-norske Koenigsegg, General Motors og Saab i dag kunngjorde at de tror på en handel dette halvåret.

Ikke skeptisk- Om jeg er skeptisk til at det skal nordmenn med på eiersiden? Nei, det er bra!, sier Kjell Sættermann (42) på vei ut porten fra Saab.

Det overrasket ham at produsenten av luksussportsbilen Koenigsegg nå ligger an til å overta Saab fra General Motors. I spissen for et konsortium av investorer står gründeren Bård Eker og den svenske finansmannen Christian Koenigsegg.- Jeg tok det ikke seriøst da de sto fram og ville overta hele Saab. Men dersom de tenker langsiktig, så tror jeg at det vil være mye å hente teknologisk og industrielt, sier Sættermann, som har stilt på jobb i 12 år og vil bli så lenge som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer