Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg trodde bilen bare skulle stoppe for å parkere

- Kvinnen i 80-årene ble heldigvis godt tatt vare på etter uhellet, forteller bilselgeren.

KRASJET I FASADEN OG I BILER:En kvinne i 80-årene kan ha fått panikk etter først å ha rast inn i en bilbutikk. Det førte til materielle skader, men ikke til fysiske personskader. FOTO: CAMILLA MOLVIG DAHL
KRASJET I FASADEN OG I BILER:En kvinne i 80-årene kan ha fått panikk etter først å ha rast inn i en bilbutikk. Det førte til materielle skader, men ikke til fysiske personskader. FOTO: CAMILLA MOLVIG DAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dame i 80-årene kolliderte med totalt fem biler og utstillingsvindu ifm parkering. Førerkort beslaglagt, skrev politiet i Follo på Twitter i ettermiddag. 

Bilselger Julius Pande-Rolfsen fikk en annerledes og dramatisk arbeidsdag på bilforretningen i Ski. Han satt på kontoret sitt med utsikt mot lokalet der det oppholdt seg flere kunder og ansatte, da han så bil komme mot vinduet i butikken. 

- Jeg så situasjonen med et halvt øye. Jeg trodde bilen bare skulle stoppe for å parkere, men i stedet braste den gjennom glasset og inn i lokalet, forteller han til Dagbladet.

Ingen personer skadd Både Østlandets Blad og NRK har tidligere i dag omtalt historien. Både ruter og dør i butikklokalet ble knust, og Pande Rolfsen forteller videre til Dagbladet at han løp ut for å hjelpe sjåføren i bilen. 

- Jeg trodde det dreide seg om et illebefinnende. Før jeg rakk å komme sjåføren til unnsetning, skrådde bilen bakover og skadet fire biler som sto parkert, forteller han. 

Deretter fikk bilselgeren åpnet passasjerdøren slik at han kom seg inn i bilen. Han fikk med det stoppet situasjonen, og roet en litt forvirret bilfører. 

- Sjåføren i 80-årene var i sjokk. Jeg beroliget henne og fortalte henne at det ikke var noen personer som var kommet til skade, og at det kun var materielle skader, forteller Pande-Rolfsen. 

- Hun hadde nok tuklet med pedalene da hun kjørte inn i butikken, og deretter fått panikk, sier han. 

- Hadde ingen nære I tillegg til de fire bilene som sto parkert, og kvinnens bil, kom en bil inne i utstillingslokalet til skade. Politiet kom raskt til stedet. 

Pande-Rolfsen forteller at han spurte kvinnen om hun hadde noen nære som kunne ta vare på henne: 

- Da svarte hun med en svak stemme at hun ikke hadde noen. Jeg har derfor brukt mye av dagen på å bli med henne for å hjelpe - både med å sette igang forsikringssaken og med å kjøpe melk. Det ble en hyggelig avslutning, forteller han. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling