- Jeg trodde bilen bare skulle stoppe for å parkere

- Kvinnen i 80-årene ble heldigvis godt tatt vare på etter uhellet, forteller bilselgeren.

KRASJET I FASADEN OG I BILER:En kvinne i 80-årene kan ha fått panikk etter først å ha rast inn i en bilbutikk. Det førte til materielle skader, men ikke til fysiske personskader. FOTO: CAMILLA MOLVIG DAHL
KRASJET I FASADEN OG I BILER:En kvinne i 80-årene kan ha fått panikk etter først å ha rast inn i en bilbutikk. Det førte til materielle skader, men ikke til fysiske personskader. FOTO: CAMILLA MOLVIG DAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dame i 80-årene kolliderte med totalt fem biler og utstillingsvindu ifm parkering. Førerkort beslaglagt, skrev politiet i Follo på Twitter i ettermiddag. 

Bilselger Julius Pande-Rolfsen fikk en annerledes og dramatisk arbeidsdag på bilforretningen i Ski. Han satt på kontoret sitt med utsikt mot lokalet der det oppholdt seg flere kunder og ansatte, da han så bil komme mot vinduet i butikken. 

- Jeg så situasjonen med et halvt øye. Jeg trodde bilen bare skulle stoppe for å parkere, men i stedet braste den gjennom glasset og inn i lokalet, forteller han til Dagbladet.

Ingen personer skadd Både Østlandets Blad og NRK har tidligere i dag omtalt historien. Både ruter og dør i butikklokalet ble knust, og Pande Rolfsen forteller videre til Dagbladet at han løp ut for å hjelpe sjåføren i bilen. 

- Jeg trodde det dreide seg om et illebefinnende. Før jeg rakk å komme sjåføren til unnsetning, skrådde bilen bakover og skadet fire biler som sto parkert, forteller han. 

Deretter fikk bilselgeren åpnet passasjerdøren slik at han kom seg inn i bilen. Han fikk med det stoppet situasjonen, og roet en litt forvirret bilfører. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer