- Jeg tror det blir veldig hyggelig

Prinsesse Märtha Louise tror kveldens familiesamling på Skaugum blir en minnerik tilstelning for alle de tilstedeværende. - Jeg tror det blir veldig hyggelig, sa Märtha til dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen brukte ettermiddagen til å dele ut premier under verdensmesterskapet i rullestoldans som har blitt avviklet i Oslo i helga. Prinsessen var strålende opplagt, og tydelig feststemt etter en begivenhetsrik festhelg for kongefamilien. Kveldens forlovelsesmiddag på Skaugum sammen med familien til Mette-Marit Tjessem Høiby så hun frem til.

- Det har vært en veldig fin helg for oss alle, konstaterte Märtha før hun satte seg inn i bilen med retning Skaugum.

Hun la ikke skjul på at hun er imponert over måten de nyforlovede har taklet de siste dagene.

- Jeg ble så imponert. De var bare så flinke, sa prinsessen om de nyforlovedes tv-opptreden.

Her er hele gjestelista

Selskapet starter klokka 19.30. I tillegg til det nyforlovede paret skal både kongen, dronningen og prinsesse Märtha være til stede fra kongefamilien.

Fra Mette-Marits familie kommer sønnen Marius Borg Høiby, moren Marit Tjessem med ektemannen Rolf Berntsen, Mette-Marits far Sven Olav Bjarte Høiby, og Mette-Marits søsken Espen Bjarte Høiby med ektefellen Hege Skatvig Høiby, Per Høiby med ektefellen Wenke Lindal Høiby og Kristin Høiby Bjørnøy med ektefellen Per Olav Bjørnøy.

Menyen til det kongelige selskapet er foreløpig hemmelig. I kveldens selskap skal de første offisielle familiebildene av det nyforlovede paret tas.

ole.bjorner.welde@dagbladet.no

<B>TIL SKAUGUM:</B> Prinsesse Märtha dro rett fra verdensmesterskapet i rullestoldans til barndomshjemmet på Skaugum - og forlovelsesmiddag med Mette-Marits familie.