- Jeg tror ikke hele Norge plutselig er blitt sosialistisk

Siv Jensen tror Frp vil gjøre et godt valg, på tross av Arbeiderpartiets voldsomme framgang.

- FØLES GODT: Siv Jensen er fortsatt preget av terroraksjonen i oslo og massakren på Utlya, men synes likevel det føles godt å være i gang med valgkampen. Foto: Kent Skibstad / Scanpix
- FØLES GODT: Siv Jensen er fortsatt preget av terroraksjonen i oslo og massakren på Utlya, men synes likevel det føles godt å være i gang med valgkampen. Foto: Kent Skibstad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDNES/OSLO (Dagbladet): I dag startet lokalvalgkampen over hele landet. Frp-leder Siv Jensen synes det føles godt å være i gang.

- Vi har jo lurt på hvordan det ville være. Det var jo en hendelse som var helt utenkelig, sier Jensen, med henvisning til terrorangrepet i Oslo og massakren på Utøya.

- Men nå må vi prøve å ta tilbake hverdagen, og da er dette viktig, sier Frp-lederen til Dagbladet etter at hun har holdt appell i Sandnes i Rogaland.

- Jeg har snakket med veldig mange mennesker her i dag, og veldig mange gir uttrykk for at det er deilig å kunne mene noe igjen.

- Stolt av politikken Siv Jensen håper nå at alle partirepresentantene vil fokusere på egen politikk i valgkampen. Om debatten rundt hvorvidt Frp bør moderere sin retorikk når de snakker om innvandring, sier Frp-lederen følgende:

- Politikken vår står fast, og den er jeg veldig stolt av, men det er viktig at alle som deltar i det offentlige ordskifte tar ansvar for hvordan de uttrykker seg.

- Jeg kommer ikke til å lage noen oppskrift på hvordan folk skal uttrykke seg, jeg kan bare snakke for meg selv. Og jeg er veldig trygg på Frps politikk og føler ikke behov for å endre noe av min retorikk, sier hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer