Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg tvilte aldri på Bills kjærlighet

Hillary Clinton snakker endelig ut om mannens forhold til Monica Lewinsky.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I disse tider for ti år siden sprakk nyheten: President Bill Clinton hadde et forhold til sin 21 år gamle sekretær Monica Lewinsky.

Ti år senere kjemper han for at hans kone Hillary skal bli USAs neste president - i det som kan bli tidenes tetteste valgkamp.

Da er det kanskje ikke så tilfeldig at Hillary Clinton nærmest på minuttet -ti år senere - midt i sin viktigste valgkamp - «plutselig» velger å snakke ut.

- Jeg tvilte aldri på Bills kjærlighet overfor meg. Og jeg tvilte aldri på min tro eller min forpliktelse overfor vår datter eller resten av familien, sier Hillary Clinton i et intervju med modellmamma Tyra Banks i hennes eget show «Tyra», som går på lufta i USA idag.

Flere nettsteder har allerede lekket detaljer fra intervjuet som blant annet tar opp Bills utroskap.

Blitt myk

Senatoren, som ønsker å bli demokratenes neste presidentkandidat i det kommende USA-valget, fortalte modellmammaen at hun syntes det var flaut da jungeltelegrafen spredde seg i Det hvite hus.

Som vi alle husker sverget Bill Clinton under ed at han aldri hadde hatt et seksuelt forhold med Lewinsky, men måtte senere innrømme at han hadde løyet til det amerikanske folk - og for så vidt resten av verden.

GRÅT IKKE: Hillary Clinton begynte ikke å gråte under intervjuet med Tyra Banks, men ble tilbudt verktøy som kunne håndtere det hvis ulykken skulle skje. Intervjuet ble spilt inn mandag denne uka, men går på amerikanske skjermer i dag. FOTO: REUTERS/HANDOUT
GRÅT IKKE: Hillary Clinton begynte ikke å gråte under intervjuet med Tyra Banks, men ble tilbudt verktøy som kunne håndtere det hvis ulykken skulle skje. Intervjuet ble spilt inn mandag denne uka, men går på amerikanske skjermer i dag. FOTO: REUTERS/HANDOUT Vis mer

Hillary Clinton, som tidligere i valgkampen har kjørt en stram linje, har i det siste valgt en litt mykere strategi i tv-opptredenene sine.

- Jeg måtte virkelig grave dypt for å finne ut hva som var riktig for meg og min familie da det sto på som verst, sier hun i intervjuet.

- Gjør det som er best for deg

Hun valgte å bli ved presidentens side - noe hun nyter godt av i dagens valgkamp.

- I øyeblikket er du sint, lei deg og veldig skuffet. Men jeg fant ut at du kan ikke ta avgjørelser med slike følelser i deg, forklarer hun videre i intervjuet.

Hun avslørte videre at mange kvinner med menn som har vært utro mot dem har spurt Hillary om hva de skal gjøre.

- Jeg forteller dem at de må være ærlige med seg selv. Ingen historier er like, jeg kjenner ikke deres virkelighet, men mitt råd til kvinner i lignende situasjoner er:

- Gjør det som er best for deg, sier hun i det amerikanske intervjuet.

image: - Jeg tvilte aldri på Bills kjærlighet
AVSKJEDSKLEM: Dette tv-bildet er tatt da president Bill Clinton gir Monica Lewinsky en veldig offentlig klem da han gikk av i 2001.
FORHOLD: Dette er det offisielle bildet av president Bill Clinton og hans sekretær Monica Lewinsky tatt i 1995.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media