- Jeg våknet med planker og isolasjon over hele meg

Sjåføren forsøkte å stikke av fra politiet, mistenkt for promille.

KJØRTE RETT INN I ENEBOLIG:  En enebolig i Sandnes i Rogaland fikk store skader etter at en bil i stor fart kjørte inn i huset natt til andre juledag. Ingen personer kom alvorlig til skade i hendelsen.Foto: Politiet / Scanpix
KJØRTE RETT INN I ENEBOLIG: En enebolig i Sandnes i Rogaland fikk store skader etter at en bil i stor fart kjørte inn i huset natt til andre juledag. Ingen personer kom alvorlig til skade i hendelsen.Foto: Politiet / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til alt hell ble ingen alvorlig skadd da en bil kjørte inn i en enebolig i Sandnes natt til søndag.

Det var ved halv fire-tiden at bilen tok med seg nesten hele den ene veggen på et hus i Strandgata, før den stanset noen meter bortenfor.

KNUSTE BÅDE BILEN OG HUSET:  Både bil og hus fikk store skader da bilen kjørte inn i en enebolig i Sandnes i Rogaland natt til andre juledag. Ingen personer kom alvorlig til skade i hendelsen.
Foto: Politiet / Scanpix
KNUSTE BÅDE BILEN OG HUSET: Både bil og hus fikk store skader da bilen kjørte inn i en enebolig i Sandnes i Rogaland natt til andre juledag. Ingen personer kom alvorlig til skade i hendelsen. Foto: Politiet / Scanpix Vis mer

- Jeg våknet med planker og isolasjon over hele meg. I veggen var det et stort hull og jeg så rett ut, forteller Silje Christine Vikeså til Aftenbladet.no.

Familien på tre  - Vikeså, samboeren og deres elleve måneder gamle sønn - ble sendt til sjekk på byens legevakt. Vikeså har fått litt vondt i ryggen og noen kutt i ansiktet, men ellers ble ingen skadd.

Den 29-årige bilføreren - som ble sendt til Stavanger universitetssjukehus for observasjon - er pågrepet og mistenkes for promillekjøring. Ifølge TV 2 forsøkte mannen å stikke av fra politiet etter at han hadde kjørt mot en enveiskjøring i Sandnes sentrum.
(NTB)

VOLDSOMME SKADER:   Ingen personer kom alvorlig til skade i hendelsen.
Foto: Politiet / Scanpix
VOLDSOMME SKADER: Ingen personer kom alvorlig til skade i hendelsen. Foto: Politiet / Scanpix Vis mer
MISTANKE OM PROMILLE:  Sjåføren er mistenkt for promillekjøring.
Foto: Politiet / Scanpix
MISTANKE OM PROMILLE: Sjåføren er mistenkt for promillekjøring. Foto: Politiet / Scanpix Vis mer