- Jeg vant 1,1 milliard, men mannen min kastet lottokupongen i søpla

Britisk pensjonist fortviler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En kvinne fra Euston utenfor Coventry har - nesten - vunnet 1,1 milliard kroner i det britisk EuroMillions-lotteriet.

I søpla Eller, kvinnen oppgir overfor både Coventry Telegraph og Daily Mail at hun har vunnet - men at pengene kanskje aldri vil bli utbetalt.

Ektemannen hennes har nemlig kastet lottokupongen i søpla.

Har kvinnen rett snakker vi om den største lotterigevinsten i Storbritannia noen sinne; hun og ektemannen ville hoppet inn på 589. plass på lista over balløyas rikeste, foran både Robbie Williams, David Bowie og Rod Stewart.

Kvinnen oppgir at mannen har det med å uvitende kaste lottokupongene hennes i søpla, og at hun derfor har begynt å også notere ned tallrekkene.

Etterforsker Det gjorde hun også denne gangen, og hun har også vært på det lokale postkontoret, der kupongen ble kjøpt, og vist fram tallrekka hun har skrevet ned for å vise at hun faktisk har vunnet pengene.

Nå skal overvåkningskameraene på postkontoret gjennomgås, for å se om kvinnen har oppgitt korrekte opplysninger om når hun kjøpte kupongen - og om sifrene kan tydes av kameraopptaket.

- Jeg sjekket notatboka mi, der jeg noterer ned lottonummerne, etter at jeg leste at EuroMillions-vinneren bodde i Coventry. Jeg kunne ikke tro det jeg så, da jeg innså at mine tall matchet vinnertallene, sier kvinnen.

Som hittil har tapt 850 000 kroner hver dag siden trekninga.

Lotteriselskapet Camelot sier de tidligere har betalt ut førstepremier i tilfeller der folk har mistet bongen, men kunne bevise at de hadde vunnet. Selskapet ønsker imidlertid ikke å kommentere denne saken.

PS: Tallrekka var 9, 30, 35, 39 og 46, med «lykkestjernene» 6 og 8. Oddsen for førstepremien var 1 til 76 000 000.

VANT: Marion Richardson vant i 2004 170 millioner kroner i EuroMillions-lotteriet, og feiret med et lite tårn sjampanje. I år er det en kvinne som skal ha vunnet nesten ti ganger så mye. Foto: AFP/Scanpix
VANT: Marion Richardson vant i 2004 170 millioner kroner i EuroMillions-lotteriet, og feiret med et lite tårn sjampanje. I år er det en kvinne som skal ha vunnet nesten ti ganger så mye. Foto: AFP/Scanpix Vis mer