- Jeg vant 1,1 milliard, men mannen min kastet lottokupongen i søpla

Britisk pensjonist fortviler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En kvinne fra Euston utenfor Coventry har - nesten - vunnet 1,1 milliard kroner i det britisk EuroMillions-lotteriet.

I søpla Eller, kvinnen oppgir overfor både Coventry Telegraph og Daily Mail at hun har vunnet - men at pengene kanskje aldri vil bli utbetalt.

Ektemannen hennes har nemlig kastet lottokupongen i søpla.

Har kvinnen rett snakker vi om den største lotterigevinsten i Storbritannia noen sinne; hun og ektemannen ville hoppet inn på 589. plass på lista over balløyas rikeste, foran både Robbie Williams, David Bowie og Rod Stewart.

Kvinnen oppgir at mannen har det med å uvitende kaste lottokupongene hennes i søpla, og at hun derfor har begynt å også notere ned tallrekkene.

Etterforsker Det gjorde hun også denne gangen, og hun har også vært på det lokale postkontoret, der kupongen ble kjøpt, og vist fram tallrekka hun har skrevet ned for å vise at hun faktisk har vunnet pengene.

Nå skal overvåkningskameraene på postkontoret gjennomgås, for å se om kvinnen har oppgitt korrekte opplysninger om når hun kjøpte kupongen - og om sifrene kan tydes av kameraopptaket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer