Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var en halv meter fra døden

Tom Moen (36) måtte stå på bremsene da skiltmasta blåste over E 39.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 14.15 kom Tom Moen kjørende på vei fra Stavanger mot Sandnes for å trene. Da kom plutselig skiltmasta over E 39 flyvende mot ham. Med Moen kjørende rett mot.

- Jeg måtte bråbremse for ikke å få det rett mot meg. De må jo veie et par tonn, de stolpene. Jeg klarer å bråbremse og stopper en halv meter unna. Jeg kunne fått det rett i ruta, og da hadde jeg vært ferdig, sier Moen til Dagbladet.no.

Han forteller at han var den eneste bilen som var i nærheten da mastene løsnet. Mastene angir filene som deler veien mot Kristiansand og ned til Sandnes.

- Heldigvis var det lite trafikk på veien akkurat da. Hvis ikke hadde det blitt kjedekollisjon da jeg bråbremset. Dette er jo den mest traffikerte veien i Rogaland, sier Moen.

- Det er helt uvirkelig. Hadde jeg fått det inn i bilen hadde jeg aldri overlevd, gjentar han.

Politiet skal ha kommet fram til stedet like etter, og en kranbil fikk dratt mastene ut av veibanen. Da valgte Moen å kjøre videre ned til Sandnes for å trene.

- Da jeg kom ned til Maxi-senteret så jeg at taket var borte der også. Da tenkte jeg at jeg bare måtte komme meg hjem igjen. Det var ikke min dag i dag, altså, sier Moen.

Han er kritisk til at enorme skiltmaster bare kan løsne, til tross for at vinden er meget sterk i kastene i dag.

- Er det solid nok det de setter opp over veien? Det er jo en tofelts motorvei. Det er litt betenkelig, sier Moen.

<B>LIVSFARLIG DA MAST BLÅSTE NED:</B> Heldigvis ble ingen skadet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media