- Jeg var femten år da pappa voldtok meg for første gang

Polske Alicia (21) snakker ut etter at hun ble voldtatt og holdt fanget av sin far i seks år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg var femten år da pappa voldtok meg for første gang, sier 21-åringen i et intervju med det polske magasinet Fakt.

I går sprakk nyheten om et en 45 år gammel mann er mistenkt for å ha holdt henne fanget i familiens kjeller i seks år. Der skal han ha voldtatt henne gjentatte ganger og hun skal ha født to barn som ble adoptert bort.

Kvinnen, som heter Alicia til fornavn, forteller at hun bodde på det lille tettstedet Pasikurowice i Polen sammen med sin far, mor og en lillebror.

- Før pappa gjorde det var jeg en glad jente. Jeg hadde drømmer som en hver tenåring. Jeg var akkurat ferdig med ungdomsskolen og ville fortsette skolegangen, komme meg vekk fra landsbygda, sier hun.

Men faren ville det annerledes.

Familien truet til taushet

- Det begynte uskyldig. Han sa hele tiden at jeg tilhørte han. Og at han ikke kom til å dele meg med noen. Da han sa det, mistenkte jeg ikke i mine verste drømmer hva som ventet meg. Jeg trodde ikke han snakket om meg som om jeg var hans kvinne. Det var jo faren min, sier hun til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer