Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg var Kennedys elskerinne

I alle år har ryktene gått om Mimi Fahnestocks forhold til kvinnejegeren John F. Kennedy. I dag bekreftet hun selv historien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monica Lewinsky var ikke den første assistenten i Det hvite hus som hadde et forhold til presidenten:

Siden 60-tallet har de ubekreftede ryktene versert i lukkede kretser om John F. Kennedys unge sekretær som ikke kunne skrive på maskin og som knapt dugde til å ta telefonen. Andre ansatte har kort kommentert at jenta ikke var til særlig hjelp i jobben.

I en ny bok som kom denne uka, sier en av Kennedys pressemedarbeidere at jenta hadde et nært forhold til presidenten. Forfatter og historiker Robert Dallak konkluderer med at jenta var Kennedys elskerinne.

I går brøt den tidligere sekretæren stillheten: Marion "Mimi" Fahnestock er blitt 60 år gammel og mener at tiden er inne til å bekrefte historien. I New York Daily News forteller hun at hun fremdeles gikk på skole da hun ble oppdaget av verdens mektigste mann.

- Fra juni 1962 til november 1963 hadde jeg et seksuelt forhold til president Kennedy, sier Fahnestock i en kort melding.

- De siste 40 årene er dette et tema jeg ikke har snakket om.

Kennedy ble drept i Dallas den 22. november 1963. Kvinnen vil ikke si om forholdet var avsluttet før Kennedy ble drept, eller om de to fremdeles hadde et seksuelt forhold da attentatet skjedde.

Giftet seg etter attentatet

Datoene som Fahnestock oppgir, betyr at den unge Mimi hadde et forhold til presidenten samtidig som hennes egen forlovelse med Anthony Fahnestock ble annonsert i september 1963.

De to giftet seg bare seks uker etter at presidenten ble myrdet.

Paret fikk flere barn, og Mimi er også blitt bestemor. Etter hvert ble de skilt, og Anthony Fahnestock døde av kreft i 1993. Det er ukjent om han kjente til konas forhold til verdens mektigste mann.

Mimi sier at hun har diskutert saken med barna og at de er enige med henne i at hun kan kommentere forholdet nå.

- De støtter meg fullt og helt, sier hun.

GIFT:</B> President John F. Kennedy nevnes knapt uten at man også snakker om hans store appetitt på kvinner. Selv var Kennedy gift med Jackie, og utad var de det perfekte par.
HEMMELIG:</B> Mimi Fahnestock var med presidenten på turer og ble smuglet inn på steder der han oppholdt seg. Hun har vært taus om affæren helt til denne uka.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media