- Jeg var på stedet

44-åringen fengslet for drap på svindeldømt mann. Innrømmer å ha vært på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen som er siktet for drapet på den 63 år gamle forretningsmannen i Frekhaug i Bergen i går, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Navnet på den drepte er ikke offentliggjort av politiet fordi det fortsatt er pårørende som ikke er varslet.

Lukket rettsmøte

Den siktede møtte ikke fram i retten. Ifølge hans advokat Per Magne Kristiansen er han for nedbrutt av det som har skjedd til å møte.

- Han har samtykket til varetektsfengsling fordi dette er en alvorlig sak, sier Kristiansen til NTB.

Siktede har ikke erkjent å ha drept forretningsmannen, men han har innrømmet at han var på stedet da 63-åringen ble drept.

Rettsmøtet går for lukkede dører.

Forretningspartnere

Ifølge Bergens Tidende har den siktede og den drepte drevet forretninger sammen. Den drepte skal være dømt for svindel i USA og var i flere år etterlyst.

Politiet bekrefter at 63-åringens forretninger er viktig for dem.

- Økonomi vil bli sentral i den videre etterforskningen, men vi kan ikke binde oss til noe så tidlig, sier påtaleansvarlig Ole Bjørn Mevatne til BT.

Mannen ble funnet drept på et industriområde på Frekhaug ved Bergen i går.

Politiet har fått bekreftet at offer, gjerningsmann og to andre menn hadde avtalt å møtes i brakka for å holde et forretningsmøte.

Det ble satt i gang stor politijakt med bevæpnede styrker etter at gjerningsmannen. Utpå kvelden i går meldte den 44 år gamle mannen seg på politistasjonen.

ÅSTEDET: Her fraktes den drepte 63-åringen vekk fra bedriftstomta på Frekhaug nord for Bergen, der drapet skal ha skjedd.