- Jeg var redd han skulle slå meg i hjel

Stig Erik dimmet ikke med fjernlysene for den møtende bilen. Det kostet han nesten livet.

FORFULGT OG BANKET: Hendelsen preger Stig Erik (på bildet) og hans familie 3 år etter. I bakgrunnen kan man skimte hans 5 år gamle datter som måtte se sin far bli banket opp med brekkjern. Foto: Robin Røkke Johansen/Finnmark Dagblad
FORFULGT OG BANKET: Hendelsen preger Stig Erik (på bildet) og hans familie 3 år etter. I bakgrunnen kan man skimte hans 5 år gamle datter som måtte se sin far bli banket opp med brekkjern. Foto: Robin Røkke Johansen/Finnmark Dagblad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Finnmark Dagblad skrev i forrige uke om om mannen som 29. desember 2008 ble rundjult for å ikke dimme med fjernlysene. Nå forteller han sin historie til Dagbladet.

Ble forfulgt - Denne hendelsen preger meg daglig, sier Stig Erik. Han ønsker ikke stille opp med fullt navn i frykt for at lignende hendelser skal skje igjen. Desemberkvelden står friskt i hukommelsen hans.

- Jeg, min daværende samboer og de to døtrene våre på 2 og 18 år var på vei hjem fra Hammerfest. Med fem kilometer igjen, møtte vi en bil som kom kjørende i motsatt kjøreretning.

- Jeg husker at det var vått ute, og dårlig sikt, noe som gjorde at ingen av bilførerne dimmet med fjernlysene. Ikke denne sjåføren heller, og da tenkte jeg at han sikkert forstod hvorfor ikke jeg gjorde det. Men det gjorde han tydeligvis ikke, for etter at han hadde passert oss, snudde han og begynnte å forfølge oss.

Banket med brekkjern - Jeg så flere potensielle stoppesteder, men valgte å fortsette å kjøre. Mannen kjørte da i oss bakfra. Da vi fremdeles ikke stoppet, kjørte han foran oss og bråbremset, slik at vi ble tvunget til å stoppe, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer