- Jeg varslet politiet om pedosiktet nordmann (45)

Oslo-kvinnen i 20-årene varslet politiet om 45-åringen som nå er fersket med seks smågutter på rommet i Gambia.

TOK ANSVAR: Oslo-kvinnen varslet politiet om mannen som nå er siktet for overgrep i Norge og arrestert i Gambia. Foto: Jo Straube / Dagbladet
TOK ANSVAR: Oslo-kvinnen varslet politiet om mannen som nå er siktet for overgrep i Norge og arrestert i Gambia. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kvinnen går med på å møte Dagbladet mot løfte om full anonymitet. Hun tok for omkring ett år siden mot til seg og tipset politiet om en 45 år gammel mann fra Telemark, nå med tilhold i Oslo.

Nå er mannen, etter hva Dagbladet forstår, siktet for overgrep mot en fire år gammel gambisk gutt i Norge. Og søndag kveld stormet politiet rommet han befant seg i, i en by vest i Gambia. Der var han sammen med seks smågutter, den yngste bare tre år.

I tillegg fant politiet flere minnekort, med et innhold som Aftenposten karakteriserer som «usømmelig». Det fire år gamle offeret i den norske saken har gjennomgått dommeravhør.

Oslo-kvinnen i 20-åra la merke til mannen da han jobbet på Fretex. Dagbladet får opplyst fra flere hold at 45-åringen for omkring to år siden jobbet på det Frelsesarmé-drevne utsalget etter å ha sittet fengslet, som et ledd i rehabiliteringsprosessen.

Var fysisk - Jeg la merke til hvordan han oppførte seg rundt små barn, sier kvinnen til Dagbladet.

- Det har vært mange rykter om ham i det gambiske miljøet. Ryktene gikk på at han var dømt for sexovergrep, og det har ligget i bakhodet. Jeg så at han ofte var fysisk overfor barn, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer