- Jeg vender aldri ryggen til mitt folk

WASHINGTON (Dagbladet)- Aldri, svarte president Bill Clinton alvorlig og med ettertrykk da han i går ble spurt om ikke Monica-affæren gjør så vondt at det ville være like godt å trekke seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kommer aldri til å vende ryggen til Det amerikanske folket og den tilliten det har vist meg, sa han.

Clinton fikk bastant støtte fra den britiske statsminister Tony Blair. Sammen feide de to kollegene og personlige vennene unna skandalespørsmålene og konsentrerte seg om Irak, Nord Irland og andre storpolitiske saker.

I Little Rock, Arkansas, måtte spesialetterforsker Kenneth Starr innrømme at han ikke visste om det nå er skjedd en alvorlig lekkasje fra hans kontor.

- Det bekymrer meg, og det vil bli gransket, sier Starr.

President Clinton gikk så langt som å stemple lekkasjen som «ulovlig». Han sa seg også glad for at innholdet var blitt kontant dementert. Deretter gjentok han at han aldri har bedt noen om å gjøre noe annet enn å fortelle sannheten.

Hemmelig prov

Det var avisa The New York Times som i går meldte at Clintons privatsekretær Betty Currie nå samarbeider med spesialetterforsker Kenneth Starr. Avisa skrev at hun i sitt hemmelige prov under ed for Starrs storjury hadde fortalt at Clinton forsøkte å «veilede» henne i hva hun skulle fortelle om Clintons forhold til Monica Lewinsky.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer