Opererer kjønnsorganet:

- Jeg vil «miste» jomfrudommen igjen

Modellen (22) har brukt 100 000 kroner på vagina-operasjon.

DRASTISK GREP: Den 22 år gamle modellen Júlia tyr til ekstreme grep for å oppnå sin egen drøm. Foto: Jam Press/CO Press Office
DRASTISK GREP: Den 22 år gamle modellen Júlia tyr til ekstreme grep for å oppnå sin egen drøm. Foto: Jam Press/CO Press Office Vis mer
Publisert

Brasilianske Júlia Medeiros (22) skapte nylig overskrifter fordi mange mener hun likner på «Keeping up with the Kardashians»-profilen Kylie Jenner (25).

Nå er 22-åringen på nytt i medias søkelys - denne gangen for noe litt mer kontroversielt. Det skriver nyhetsbyrået Jam Press.

Vagina-rekonstruksjon

Júlia har nemlig avslørt at hun nylig har gjennomgått en såkalt vaginarekonstruksjon. Ifølge nettstedet Advanced Gynecology er dette en samlebetegnelse for flere ulike inngrep som alle har som mål å reparere eller rekonstruere det kvinnelige kjønnsorganet.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Vaginale operasjoner som dette tar sikte på å redusere smerte og forbedre utseende, størrelse, funksjon og muligens også sensitiviteten i vagina, skriver de.

22-åringen oppgir en litt annen grunn for inngrepet. Hun har brukt en sum tilsvarende om lag 100 000 norske kroner på operasjonen.

- Kan miste jomfrudommen

Etter å ha gått gjennom det hun beskriver som et vanskelig forhold, ville hun nemlig oppleve å «miste» jomfrudommen igjen med en spesielt utvalgt person.

- Nå kan jeg miste jomfrudommen min til en spesiell person. Dessverre, som mange andre kvinner, mener jeg at jeg ble frarøvet opplevelsen, sier hun ifølge Jam Press, og utdyper:

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført fem rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg var en tenåring på 17 år da jeg mistet jomfrudommen min til en 30 år gammel mann. Som mange andre kvinner, ble jeg forledet. Jeg ble lovet ekteskap og barn, akkurat som i eventyrene.

«Jomfruen i Miami»

Slik ble det ikke, hevder 22-åringen videre.

- Jeg har alltid villet hatt det spesielle øyeblikket for min egen del. Jeg vil at det skal være unikt og romantisk, som i eventyrene. Det er grunnen til at jeg tok denne operasjonen, sier hun, og legger til:

- I dag er jeg en voksen kvinne. Jeg lar meg ikke lenger bli forledet og manipulert av menn.

Júlia, som jobber som modell og bor i Miami i USA, hevder videre at det ikke bare har vært positive reaksjoner etter at hun la seg under kniven.

- Etter at jeg fortalte vennene mine om operasjonen, fikk jeg kallenavnet «jomfruen i Miami», sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer